După amenințarea cu moartea apare o amenințare cu pagină antiBuletin de Carei

• publicat la: 19 august 2023
După amenințarea cu moartea apare o amenințare cu pagină antiBuletin de Carei

Nu toți cititorii apreciază efortul nostru de a ilustra realitatea. De la amenințări cu moartea se trece acum la amenințări cu pagini antiBuletin de Carei. La o privire mai atentă, avem de-a face cu același tipar: litera buclucașă.

Un cititor Buletin de Carei ne trimite un mesaj prin care ne amenință cu o pagină antiBuletin de Carei datorită faptului că nu i-am permis comentariile manipulatoare care încurajau discriminarea. Ștefan intervine doar la manifestările românilor, la seara de folclor românesc, nu și la festivalul vinului unde s-au alocat tot bani publici dar nu s-a folosit  limba oficială. Ipocrizia și aversiunea față de ce este românesc merg mână în mână la unii. Nici icoanele noastre din biserici nu scapă de sarcasmul lui Kovacs Ștefan.

Măcar știm cine va fi autorul paginii anunțate.

Pentru conformitate, la Carei trăiau români dintotdeauna, dovadă, perpetuarea limbii noastre și a culturii românești cu toate eforturile ocupanților, a legilor de tip Appony sau a celor de maghiarizare a numelor de familie.

 

Buletin de Carei

PS.

Prim procurorul de la Carei care se menține pe postul de conducere fără concurs, doar cu delegări, se teme să facă public numele autorului amenințării cu moartea la adresa familiei Ciută așa că apelează la justiția cu judecători aduși la Carei din Oradea.

La 1 an de la crearea paginii Morte Sotilor Ciuta Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei vrea clasare caz pe motiv de lipsă de probe

Lumea Justiției ajunge și la Carei

 

Lasati un comentariu