Ajunge! Minciuni sponsorizate de parlamentarul UDMR Turos Lorand în direct

• publicat la: 30 decembrie 2023
Ajunge! Minciuni sponsorizate de parlamentarul UDMR Turos Lorand în direct

Avem dovada minciunilor promovate de un parlamentar UDMR de Satu Mare din fața  unui panou fără nicio inscripție în limba română și cu steagul Ungariei lângă cel al României de parcă ar fi vorba de  o vizită oficială din țara vecină.

Cică UDMR nu e la guvernare și nouă ne-a mers bine când era la guvernare. Chiar are memoria scurtă acest parlamentar sau crede că noi nu avem ținere de minte?!

UDMR ESTE la guvernare și la ora actuală! Dovadă că subprefectul din partea UDMR  e chiar în stânga parlamentarului Turos! Abuzurile și minciunile promovate de UDMR pot fi chiar sponsorizate pe rețelele sociale  în timp ce informările Buletin de Carei despre minciunile lor sunt cenzurate în urma raportărilor.  Pentru că se tem de adevăr, de informațiile reale!

Rușine Turos Lorand că desconsideri capacitatea de informare a sătmărenilor și debitezi astfel de minciuni!

Când era vicepremier Kelemen Hunor s-a dezvelit la Carei în 12 aprilie 2023 o statuie fără avize legale și cu o strofă din imnul Ungariei inscripționată pe soclu! Cu ce ajută sătmărenii din județ această ilegalitate?

Când ministrul Culturii era Kelemen Hunor s-au alocat bani masiv pentru reabilitare monumente maghiare și aproape deloc pentru siturile dacice sau monumente românești.

Când aveam miniștri de la UDMR s-a dat jos de pe soclu Troița ortodoxă din centrul orașului Satu Mare. În al cui interes a fost acest lucru?

Când veți spune despre contractele câștigate de tatăl lui Csilla Hegedus la Carei, domnul Balint? Ce au avut de câștigat sătmărenii din aceste atribuiri de contracte? Tot ea a interzis amplasarea la Sibiu a bustului Avram Iancu în scurta perioadă când a fost ministru al Culturii.

Turos Lorand vorbește de alocări de fonduri generoase pe vremea când erau miniștri în guvern dar nu mai spune la ce firme de casă au ajuns acele fonduri pentru execuția lucrărilor.

Câtă desconsiderare la adresa sătmărenilor dacă crede că poate ascunde detaliile!

Găsiți mai jos lista cu județele care au prefect sau subprefect din partea UDMR.

 

Premierul Ciolacu menține UDMR la guvernare

Așteptăm ca Turos Lorand să facă publică lista cu secretarii de stat UDMR din ministere, cu șefi de instituții și agenții.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu