Ipocrizie! Reprezentanți ai UDMR Satu Mare nemulțumiți de lipsa rugăciunilor în limba maghiară dar mulțumiți de diplomele acordate doar în limba maghiară copiilor români

• publicat la: 26 decembrie 2023
Ipocrizie! Reprezentanți ai UDMR Satu Mare nemulțumiți de lipsa rugăciunilor  în limba maghiară dar mulțumiți de diplomele acordate doar în limba maghiară copiilor români

Primarul UDMR KERESKENYI GABOR, căruia i  se alătură parlamentarul Magyar Lorand, acuză organizatorii manifestărilor dedicate  zilei de 22 decembrie pentru lipsa rugăciunilor în limba maghiară dar uită că tot el a oferit copiilor români de la academia de fotbal numită batjocoritor Partium, Diplome exclusiv în limba maghiară!

Cât de ipocriți pot fi reprezentanții UDMR Satu Mare, plătiți din bani de la bugetul public românesc, din moment ce se arată deranjați doar de lipsa limbii maghiare nu și a limbii române!

Primarul UDMR din Satu Mare se lamentează pe pagina sa de lipsa rugăciunilor  în limba maghiară și cu tupeu, face referire la săptămâna Crăciunului, o sărbătoare a toleranței.

Păi bine coane Gabor, tot  în săptămâna Crăciunului, o sărbătoare a toleranței, dădeai Diplome scrise exclusiv în limba maghiară copiilor români ce joacă fotbal în Satu Mare. Acolo e voie să refuzi înscrisurile  în limba română din moment ce majoritatea copiilor sunt români?!

Tupeul merge până la a declara că sunt politicieni deși e dovedit faptul că UDMR nu este partid politic ci un ONG, e adevărat abonat la banii statului român.

.
.

Renunțați la ipocrizie și la discriminare!

Sunteți cetățeni ai României și beneficiați și de statut special de demnitari!

Dați exemplu de comportament adecvat!

Faptele rămân indiferent dacă ne raportați sau nu!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu