VIDEO. Andrei Păunescu a cântat pentru careieni de Ziua Națională

• publicat la: 3 decembrie 2023
VIDEO. Andrei Păunescu a cântat pentru careieni de Ziua Națională

Vineri, 1 decembrie 2023, a avut loc la Teatrul Municipal Carei un program festiv dedicat Zilei Naționale. În prima parte a programului au evoluat tinerii de la cercurile Casei de Cultură precum și taraful Ceatăra din Carei cu ansamblul de dansuri. A urmat corul asociației Unirea 2009 iar finalul a aparținut membrilor de onoare ai ASTRA Despărțământul Aurel Coza Carei: Andrei Păunescu și Ciprian Tempe.

Ciprian Tempe este nelipsit de la activitățile ASTRA Carei iar Andrei Păunescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, este românul care pune mereu punctul pe i și câteodată mai deranjează unele persoane cu sinceritatea sa. Piesele sale sunt adevărate lecții de istorie și de trezire a conștiinței naționale. Nu ne-a dezamăgit nici de această dată, sala a vibrat alături de el și spectatorii au cântat alături de el.

În deschiderea recitalului său, Cezar Cozma de la Marna Nouă a recitat o poezie despre țară.

Andrei Păunescu a oferit  careienilor un adevărat regal de cântece patriotice fapt pentru care nu putem decât să îi mulțumim și să îl prețuim în mod deosebit.














Careienii s-au despărțit cu greu de Andrei Păunescu dar nu înainte de a-i face o surpriză și a-i cânta LA MULȚI ANI pentru ziua onomastică.

LA MULȚI ANI ROMÂNIA! LA MULȚI ANI ROMÂNI!

 

 

Lasati un comentariu