MIZERABIL! Guvernul Ciolacu permite la Carei statuie ilegală și discriminarea românilor

• publicat la: 22 ianuarie 2024
MIZERABIL! Guvernul Ciolacu permite la Carei statuie ilegală și discriminarea românilor

Pe fondul lipsei de reacție a guvernului Ciolacu la protejarea românilor din acest colț de țară românească se înmulțesc asalturile împotriva simbolurilor românești și se sapă constant la temelia statului.

Visit Carei, din subordinea fundației de promovare a turismului local cu noul manager Bikfalvi Zsolt, ne prezintă dezinvolt astăzi o statuie amplasată ILEGAL în fața Primăriei Carei, cu o inscripție pe soclu cu strofă din Imnul Ungariei. Sfidarea este pe măsura acordului tacit  al guvernului Ciolacu!

Românii din acest colț de țară au ajuns bătaia de joc a guvernanților  și a administrației UDMR.

Pe fațada  primăriei Carei nu există plăci oficiale cu simbol național ci plăci negre, specifice obiectelor funerare, fapt ce dovedește că guvernul Ciolacu a îngropat la Carei orice urmă de simbol național.

Situația persistă de ani de zile, oficiali de rang înalt girând cu prezența lor în clădire această stare de fapt. Ba chiar se adresează laude și respect pentru primarul evazionist din partea prefectului județului Satu Mare.

VIDEO. Prefectul de Satu Mare și-a declarat respectul pentru primarul evazionist din Carei

Se refuză feroce orice amplasare de placă comemorativă care atestă activitățile personalităților românești în această clădire. Primarul e cel mai înverșunat demnitar din județ împotriva simbolurilor românești, a activităților culturale românești care nu beneficiază de susținere precum cele ale minoritarilor maghiari.

Antiromânism. Primarul ,,nu provocați maghiarii,, refuză istoria locală

Postarea Visit Carei este o PALMĂ pe obrazul careienilor onești care respectă legea și plătesc taxe și impozite!

Angajați ai Primăriei Carei, plătiți din banii careienilor, promovează imaginea  unei statui care NU ARE avize legale!

RUȘINE să vă fie!

Noi nu vrem favoruri ci vrem EGALITATE ÎN DREPTURI CU MINORITARII! Guvernul Ciolacu să facă bine și să respecte românii nu doar minoritarii!

Cenzura pe care o practicați nu vă va scăpa de protestele noastre. Noi suntem fiii și fiicele românilor ce s-au jerfit pentru păstrarea identității naționale. Voi ai cui sunteți?

Daniela Ciută

 

 

Lasati un comentariu