Primăria Carei nu participă la Târgul de Turism al României….doar careienii

• publicat la: 16 februarie 2024
Primăria Carei nu participă la Târgul de Turism al României….doar careienii

Cea de-a 49-a ediție a Târgului de Turism al României și-a deschis oficial porțile joi, 15 februarie. Este cel mai de amploare eveniment de profil din țara noastră.

Primăria Carei nu a avut stand nici în acest an la Târgul de Turism al României. Participă însă constant la târgurile de turism din Ungaria. Concluzia care se poate trage de aici e că primarul udemerist nu vrea turiști din România ci doar din Ungaria.

Județul Satu Mare a fost reprezentat pentru al doilea an consecutiv  doar de către orașul Ardud. Primarul Duma a amenajat un stand atractiv dovadă că are capacitatea de a administra localitatea în așa fel încât să atragă venituri și din turism. Diferența dintre primarul din Ardud și cel din Carei o fac obiectele de activitate în care s-au realizat. Cel din Carei e specialist la falimentări de societăți de producție: 5 la număr. Așa că primarul evazionist din Carei nu investește în promovarea stațiunii turistice Carei și a orașului Carei la un Târg internațional de Turism al României.

Standul orașului Ardud a fost plin de vizitatori, la fel și cel al maramureșenilor. ARDUDUL a prezintat turiștilor și operatorilor turistici, naționali și internaționali, oferta atractivă a zonei noastre care cuprinde de această dată, pe lângă obiectivele turistice reprezentative, și degustări de vin din cramele locale (Crama Vlas, Crama Jurchiș, Crama Teodor, Crama Rătești), gustări și prezentări de produse locale (Carmangeria Danciu, apicultor PFA Melnic Ioan, S&S Pastry etc) precum și un strop din beneficiile curative ale naturii sătmărene concentrate în produsele miraculoase de la Seva Sana by Ioana Vasvari.

Dacă fundația de promovare a turismului local din Carei nu s-a arătat interesată de a promova Careiul la Târgul de Turism nu același lucru îl putem spune despre careieni, unul dintre ei fiind surprins de obiectivul aparatului de fotografiat (foto sus).

 

 

Lasati un comentariu