A fost înhumat tânărul decedat la Carei. Cine își va cere scuze pentru presupunerile legate de droguri?

• publicat la: 14 martie 2024
A fost înhumat tânărul decedat la Carei. Cine își va cere scuze pentru presupunerile legate de droguri?

Tânărul bărbat decedat la 9 martie 2024 în Carei a fost înhumat ieri, 13 martie 2024 la Dindești, locul său natal. Avea doar 28 de ani. A fost găsit  fără suflare în apartamentul său de către mama sa. Era diabetic și făcea insulină. 

La fața locului, autoritățile, însoțite de medici legiști, au intervenit pentru a investiga circumstanțele tragicei descoperiri. În urma primei analize, cadrele medicale au constatat că nu existau urme evidente de violență asupra corpului tânărului dar glicemia era atât de ridicată încât nu  a putut fi măsurată de aparat.

Corpul neînsuflețit a fost depus la morga din Satu Mare unde s-a efectuat autopsia pentru a se constata cauza decesului. Cauza decesului nu a fost consumul de droguri așa cum presa avidă de senzație s-a grăbit să consemneze.  Inclusiv consilierul primarului evazionist care manipulează opinia publică pe blogul său comercial.

De parcă durerea părinților la pierderea fiului lor nu a fost destul de mare, aceștia au trebuit să mai și citească că decesul ar fi fost cauzat de posibil consum de droguri, o supradoză chiar.

Chiar nu se putea pune o întrebare înainte de aruncarea ,,pietrei,,? Mai ales că bloggerul angajat la primărie locuia în blocul vecin cu victima.  Doar cine a crescut un copil își poate imagina prin ce au trecut cei doi părinți la pierderea fiului lor și apoi să mai și afle cum își dau cu presupusul niște necunoscuți fără bune intenții.

Cine își va cere scuze  de la părinții îndoliați și sfâșiați de durere?

Și tinerii mor. Bărbat din Carei decedat la 28 de ani

 

Lasati un comentariu