A murit muncitorul de la Primăria Carei accidentat grav la locul de muncă

• publicat la: 14 martie 2024
A murit muncitorul de la Primăria Carei accidentat grav la locul de muncă

A murit  muncitorul de la Primăria Carei care a căzut acum 2 săptămâni de pe un tractor aflat în incinta fostului IGO. În urma căzăturii s-a ales cu multiple leziuni, coaste fracturate care i-au perforat unul dintre plămâni. Sarkadi Francisc, de 57 de ani, domiciliat în Ghenci, angajat la DSPL din cadrul Primăriei Carei, a fost dus de urgență la Spitalul de urgență Satu Mare iar de acolo a fost transferat la Baia Mare.

Ieri, 13 martie 2024 a avut loc înmormântarea. Niciun comunicat din partea Primăriei Carei așa cum s-a procedat în cazul deceselor altor angajați!

Astfel de incidente  sunt trecute sub tăcere de către primăria Carei și de către ITM Satu Mare la fel cum s-a procedat în cazul accidentului mortal de muncă din noiembrie 2020, din centrul orașului. Responsabilul cu Protecția Muncii trebuie protejat deși se joacă cu viețile oamenilor!

Acccidentele mortale de muncă de la Carei, oraș aflat sub conducere exclusiv UDMR, sunt mușamalizate  pentru ca cei vinovați să nu fie sancționați. La fel s-a procedat și în cazul exploziei de la blocul din P-ța Avram Iancu când expertiza a stabilit că….mortul e de vină.

Câți oameni mai trebuie să moară pentru ca și la Carei să fie respectate legile?

Accident grav de muncă la Primăria Carei

Buletin de Carei

Lasati un comentariu