Fețe de copii fericiți la Carei. Ella Bella nu a dezamăgit

• publicat la: 26 martie 2024
Fețe de copii fericiți la Carei. Ella Bella nu a dezamăgit

Luni, 25 martie 2024, ora 10.00, la Teatrul Municipal Carei a avut loc  spectacolul muzical interactiv Tu ai Inimioară? prezentat de îndrăgita Ella Bella.

 Televizorul, telefonul, roboțelul ne duc în lumi care nu sunt reale, nu ne aduc bucuria reală. Putem folosi aceste instrumente pentru informații, cu limită așa cum ne comunică și adulții. Să-i ascultăm.

 Acesta este mesajul spectacolului.

,,Azi, la Carei a fost o bucurie întâlnirea! În fiecare zi trăim copilăria, dar azi am inteles câtă sete de iubire, de emoție exista mai ales la școlari și dorință de a trăi mai mult prin suflet decât prin minte viața! De cele mai multe ori spiritul se îngrădește prin fiecare normă a societății ” așa trebuie ” pentru a fi în rând cu lumea!

Da, spectacolele sunt cerute de școlari, și da, voi ajunge acolo unde îmi va fi permis sa fiu pentru a trăi copilăria la toate vârstele. Prea o pierdem la vârste fragede din atâta seriozitate de a fi în standarde și uităm de unicitatea și nevoia esențială mai presus de toate de a fi bucurie, autenticitate, libertate responsabilă !,, scrie pe pagina sa îndrăgita Ella Bella.

Lasati un comentariu