Primarul evazionist din Carei susținut de consilierii locali PSD și PNL refuză să plătească lucrări pentru cei ce nu fac parte din grupul de interes

• publicat la: 11 martie 2024
Primarul evazionist din Carei susținut de consilierii locali PSD și PNL refuză să plătească lucrări pentru cei ce nu fac parte din grupul de interes

Primăria CAREI  angajează procese pe bandă rulantă cu avocați plătiți din banii careienilor pentru neregulile administrației exclusiv UDMR.

La ultima ședință din 26 februarie au existat nu mai puțin de trei proiecte de hotărâre inițiate de primarul evazionist care nu locuiește de ani de zile în Carei.

Toți consilierii locali au votat pentru proiectele primarului de sărăcire a bugetului local cu plata avocaților pentru neregulile administrației Kovacs. Niciunul dintre consilierii PSD sau PNL nu au avut curaj să ridice ochii din pământ în fața primarului și au ridicat cuminți mâna  la vot.

Unul dintre proiectele aprobate nici măcar nu a specificat la ce se face referire privind  procesul de la Tribunalul Satu Mare de frică să nu afle careienii. Totul cu acceptul tacit al aliatului PSD din fruntea prefecturii Satu Mare.

Procesul se referă la refuzul primăriei Carei de a achita SC Tomi Serv SRL Carei lucrări efectuate în urmă cu mulți ani.

PH pentru refuz SC Tomi Serv SRL Carei

Domnul Kiraly se pare că nu face parte din grupul de favoriți ai primarului evazionist, e careian și nu e colaborator nici măcar cu firma proiectantului băimărean adus la Carei de  primarul care nu plătește taxe și impozite din 2008 încoace.

Pe data de 13 martie 2024, de la ora 11,45, va avea loc înfățișarea de  la Tribunalul Satu Mare.

 

 

Lasati un comentariu