Niciun leu pentru cadouri la copii dar se dau pentru CSM Victoria peste 370 mii de lei

• publicat la: 13 decembrie 2023
Niciun leu pentru cadouri la copii dar se dau pentru CSM Victoria peste 370 mii de lei

Consilierii locali au votat proiectele inițiate de primarul evazionist privind alocarea de sume consistente pentru clubul CSM Carei condus de fostul consilier UDMR Tabi Zsolt dar la pachetele cadou de sărbători nici că s-au gândit. Nici la alte cluburi sportive din Carei. În 20 noiembrie se alocau pentru CSM Victoria 300 mii lei iar la ședința din 12 decembrie încă 70 de mii de lei din bugetul local.

De la 40 de mii de lei alocați pentru pachete de Moș Nicolae  în anul 2017 de către Primăria Carei la 5.263 de lei pentru 263 de pachete în anul 2020 s-a ajuns ca din anul 2021 să nu se mai aloce  niciun leu.

Nici consilierii și nici directorii din primărie nu au donat pentru pachetele de Moș Nicolae pentru copiii careienilor necăjiți. Știm că primarul mai are reținere pe venit pentru datoriile la bugetul de stat așa că oficial nu are multe posibilități dar  consilierii locali au reale posibilități dacă ne uităm pe  Declarațiile lor de Avere, evident a celor care le-au postat nu a celor  care le ascund …de rușine probabil.

Sărbători Fericite tuturor!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu