Primarul UDMR toacă banii careienilor pentru sancțiunile primite pentru amplasarea ilegală a grupului statuar ce conține strofa din Imnul Ungariei

• publicat la: 2 mai 2023
Primarul UDMR toacă banii careienilor pentru sancțiunile primite pentru amplasarea ilegală a grupului statuar ce conține strofa din Imnul Ungariei

Primarul UDMR din Carei a reușit să ne facă din nou de râs, de această dată în fața președintei Ungariei, invitată să dezvelească o statuie, nu tot grupul din care face parte statuia, în condițiile  în care nu a respectat avizul dat  de Ministerul Culturii, 2/MFP/2023. Acum vrea ca pentru greșelile sale flagrante să plătească careienii.

Primarul UDMR Kovacs a inițiat proiect de hotărâre pentru angajare de avocat pentru contestarea amenzii și sancțiunilor aplicate de Direcția județeană de Cultură Satu Mare.

Primarul evazionist din Carei calcă în picioare avizul emis de Ministerul Culturii din România

În link-ul de mai sus găsiți documentul care atestă ilegalitățile  adică proiectul depus a primit aviz doar cu anumite condiții care au fost nerespectate!

Avizul 2/MFP/2023 NU A FOST RESPECTAT de Primăria Carei așa că nu Procesul Verbal de la Direcția Județeană de Cultură Satu Mare e cuiul lui Pepelea.

Proiectul depus de Primăria Carei NU CONȚINEA NICIO INSCRIPȚIE cu strofe din Imnul Ungariei!

Avizul dat de  Ministerul Culturii specifica clar ce condiții trebuie îndeplinite așa că pentru nerespectarea lor de ce să plătească careienii? Să plătească primarul UDMR care a organizat circul de la Carei!

Priviți ce pretenții are primarul UDMR Kovacs, ca să se plătească din bugetul local sancțiunile pentru ilegalitățile comise de el!

Pentru ce mai plătim din banii careienilor  numeroși juriști la Primăria Carei dacă nu sunt capabili să reprezinte UAT Municipiul Carei în instanță?!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu