Regal de box la Carei. VIDEO

• publicat la: 30 aprilie 2024
Regal de box la Carei. VIDEO

Un regal de box organizat de Clubul sportiv de box Viitorul are loc la Carei cu sprijinul Primăriei. Competiția de box de săptămâna trecută nu a beneficiat de sprijinul Primăriei deși sportivii și antrenorii sunt tot din Carei dar sunt oameni simpli, neimplicați politic.

Personalități renumite din lumea boxului românesc sunt prezente la Carei unde timp de 2 zile vor avea loc meciuri între cluburi de renume: Steaua București, Academia de Box GBP – Rudel Obreja, CS Ștefăneștii de Jos, CSȘ N. 2 Baia Mare, Alex Jur Box Club Oradea și gazda evenimentului  Clubul Sportiv de BOX Viitorul Carei.

Deschiderea oficială a avut loc azi după-amiază în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu. Prezentatorul Bogdan Georgescu a invitat pe ringul olimpic de box, rând pe rând, invitații: preşedintele Ligii Profesioniste de Box, Antonia Obreja, soţia regretatului Rudel Obreja, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Box, Florin Mulcuţan, multiplii campioni Claudiu Râşcoi, Stoica Octavian zis Geolgău, Mihai Mikloş, antrenorul Ioan Florin şi arbitrul AIBA Radu Peleş.

Organizatorul a ținut să se precizeze că printre susținătorii boxului careian se numără candidații de la primăria Carei, fiica actualului primar UDMR și președintele PSD Carei, Binder Eugen, niciunul dintre cei doi neavând vreo tangență cu acest sport. Dacă Binder Eugen a avut măcar bunul simț să fie prezent, nu la fel s-a întâmplat în cazul fetiței răsfățate a actualului primar.

A fost prezent doar postul de televiziune al președintelui PSD Satu Mare.

Primii care au urcat în ring au fost cei mai tineri sportivi. Întrecerile continuă și mâine, tot la sala de sport a Liceului Iuliu Maniu din Carei.


..

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu