Audiențe cu cetățenii la Prefectura Satu Mare. La Carei nu se țin din 2008 încoace

• publicat la: 30 mai 2024
Audiențe cu cetățenii la Prefectura Satu Mare. La Carei nu se țin din 2008 încoace

Prefectul Instituţiei Prefectului jud. Satu Mare acordă audiențe conform următorului program:

–   zilnic de la orele 09.00 -10.00, la sediul Instituției Prefectului ,                    situat la adresa: Strada Alexandru Ioan Cuza nr.11 , Municipiul Satu Mare.

Pentru înscrierea în audiență se completează  formularul electronic

Data și ora la care sunteți programat vor fi comunicate pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției.

Program de audiențe, înscrierea pentru audiențe se face până luni (pentru audiențe la prefect), respectiv până miercuri (pentru audiențe la subprefect) între orele 08.00-16.30 la Compartimentul Relații cu publicul/Registratură – dl. Găzdac Florian – tel. 0261 713120.

Petiții: adresă de e-mail pentru transmiterea petițiilor: contact@prefecturasatumare.ro

La Primăria Carei, UATM CAREI, NU EXISTĂ program de audiențe pentru cetățeni din 2008 încoace. Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei e ancorată încă în Evul Mediu când oamenii de rând erau tratați cu dispreț și ținuți la distanță de vătafi.

comentarii

de Kriko la 31 mai 2024 - 11:18

Aici sigur că nu a ținut nimic evazionistul numai a alergat pe toți investitorii străini din zona Careiului.Ce a interesat pe el că sunt locuri de munca sau nu,numai dezvoltările a fost importante,și acum avem promisiuni multe că vor fi construite un parc industrial in Carei pt crearea noilor locuri de munca,dar vor deveni REALITATE???,sau numai promisiuni o sa rămâne!!!

Lasati un comentariu