Biciclete ținute ascunse de luni de zile de Primăria Carei în spațiu impropriu

• publicat la: 16 mai 2024
Biciclete ținute ascunse de luni de zile de Primăria Carei în spațiu impropriu

Un primar evazionist, falimentator de 5 firme și un viceprimar traseist politic țin ascunse de luni de zile bicicletele dintr-un proiect cu finanțare publică!

Primăria Carei a accesat un proiect prin care doritorii pot închiria biciclete pentru a se deplasa dintr-un loc în altul al orașului. Proiectul se numește ,,Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei prin măsuri privind încurajarea utilizării bicicletei și îmbunătățirea infrastructurii aferenta traficului pedestrian, POR – 13.430.557,68,,.

Toate bune  și frumoase doar că stațiile au fost montate de mai bine de 1 an și își așteaptă bicicletele.

Bicicletele au sosit de luni de zile dar stau depozitate într-o sală improprie din spatele clădirii direcției sociale de pe strada Progresului, în fostele ateliere ale liceului agroindustrial. Spațiile sunt în paragină, la fel ca actuala conducere exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

Dați drumul la bicicletele cumpărate din bani publici pentru careieni!

UDMR Carei să își facă campanie cu politica antiromânească dusă de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Dați drumul la imaginile de la Ziua Independenței de la Carei chiar dacă UDMR nu a vrut să participe! Respectați sărbătorile țării în care trăiți și care vă asigură finanțarea pentru ONG-ul UDMR.

Dați drumul la bicicletele cumpărate din bani publici pentru careieni!

Daniela Ciută

Lasati un comentariu