Adrian Cozma rămâne în continuare în slujba sătmărenilor chiar dacă votul a fost etnic

• publicat la: 10 iunie 2024
Adrian Cozma rămâne în continuare în slujba sătmărenilor chiar dacă votul a fost etnic

Cu un câștigător de președinte de Consiliu Județean în persoana  lui Pataki Csaba ne așteptăm la continuarea politicii de discriminare a românilor, la continuarea procesului de deznaționalizare din județ, la nefinațarea publicațiilor românești având ca subiect eroii neamului nostru. Adevărul are prostul obicei de a supăra dar suntem datori cititorilor să le prezentăm informații reale și nu cosmetizate de dragul beneficiilor financiare pe care le acordă Pataki.

Situat pe locul doi  la președinția Consiliului Județean, deputatul Adrian Cozma a susținut azi dimineață o conferință de presă în care a felicitat câștigătorul dar a  și remarcat că votul a fost unul etnic, românii fiind considerați de reprezentanții UDMR ca fiind naționaliști doar pentru că își apără valorile și simbolurile identitare.

Declarația făcută de deputatul Adrian Cozma:

,,Vreau să le mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru că s-au prezentat la vot în număr atât de mare. A fost o campanie în care am discutat multe, m-am încărcat cu multe dintre problemele sătmărenilor și cred că, în continuare, trebuie să ducem această luptă pentru dreptate.

În momentul de față, respect voința sătmărenilor manifestată prin vot. Chiar dacă nu avem date oficiale ale rezultatului scrutinului de ieri pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, sunt al doilea clasat, la distanță de 11.000-12.000 de voturi, deocamdată, de al treilea clasat.

Îl respect pe președintele Consiliului Județean, care a obținut un nou mandat pe următorii patru ani. Îi doresc mult spor și multă sănătate, însă problemele sătmărenilor rămân, în continuare, o prioritate pentru mine și mă voi strădui, din poziția pe care o am, să contribui la rezolvarea acestor probleme.

E clar că bariera votului etnic nu am putut-o zdrobi. A fost un vot etnic care s-a dat ieri. E clar că în viitor trebuie să ne concentrăm și mai mult și asta trebuie să înțeleagă toți cei care au participat la aceste alegeri. Pe de altă parte, eu ce pot să observ și este foarte clar, Partidul Național Liberal rămâne principala forță politică românească din județul Satu Mare, asta văzând rezultatul preliminar și văzând numărul de aleși locali pe care îi avem, dar și numărul de voturi pe care eu le-am obținut în această competiție” – a declarat Adrian Cozma.

 

Lasati un comentariu