Primăria Carei s-a transformat în redacție de știri comerciale. Angajați plătiți din banii careienilor

• publicat la: 11 iunie 2024
Primăria Carei s-a transformat în redacție de știri comerciale. Angajați plătiți din banii careienilor

De la Primăria Carei se comunică prin consilierul primarului ce nevoi are  una din cafenelele din oraș. La scurt timp urmează și un interviu cu viceprimarul Keizer, agresor de femei. Pe așa ceva se cheltuie banii careienilor? Orașul colcăie de gunoaie iar viceprimarul Keizer se folosește de angajatul de la cabinetul primarului pentru a se pronunța față de jocurile politice din primărie. Mai bine ar asfalta trotuarele de pe strada Ghiocelului pe care se face că nu le vede când trece cu mașina. Cum rămâne cu cele 140 de biciclete ascunse în clădirea dărăpănată din spatele Direcției sociale?

La Primăria Carei funcționează o întreagă redacție de știri comerciale și politice ce se adăpostește  la cabinetul primarului. Coordonatorul este consilierul personal al primarului, analfabetul funcțional Szas care deși este economist de profesie  nu știe să facă diferența dintre beneficiu și a beneficia. Rămas pe drumuri după ce l-a scăpat din brațe Mircea Govor care l-a pus director la gazeta lui, analfabetul funcțional a fost preluat de Kovacs pentru a i se cosmetiza imaginea de evazionist dovedit. S-a mai angajat și o proaspătă absolventă de facultate Lang Gyoparka, tot ca și consilier de specialitate la cabinetul primarului, care se ocupă cu redactarea de știri pe portalul fiicei primarului, anziksz.ro.

 În lipsa oricărui argument pentru a combate informațiile ce apar în Buletin de Carei, se recurge la șicane, hărțuire, cenzură,  colaborări cu procurori și polițiști aserviți, doar-doar vor reuși să intimideze  un careian nativ care mai e  și român pe deasupra.

Zilnic se postează de către consilierul primarului evazionist, în timpul programului de la Primărie, pe blogul său personal și comercial, tot felul de știri. S-a făcut chiar campanie electorală în timpul programului de la Primărie pentru cei care stau cu capul plecat  la conducerea exclusiv UDMR a primăriei…interviuri cu fiecare candidat de consilier din gruparea aservită. Pentru că această clică de nerealizați pe plan profesional depinde de banul public și manipulează grosolan în speranța că vor putea ascunde la infinit adevărul despre faptele de corupție și abuzurile din primărie. Vă așteaptă groapa istoriei.

Instituția Prefectului Satu Mare, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu asistă pasivă la toate abuzurile și neregulile din primăria Carei fapt ce dovedește de care parte se situează. Nicidecum de cea a integrității și a respectului pentru lege.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu