Numele unui consilier român batjocorit pe site-ul Primăriei Carei

• publicat la: 29 septembrie 2023
Numele unui consilier român batjocorit pe site-ul Primăriei Carei

În timp ce fomiștii (plătiți din banii careienilor) de la cabinetul primarului evazionist Kovacs se ocupă în timpul orelor de program cu acțiuni comerciale de promovare a felurilor de mâncare de la o bucătărie favorită, angajații care redactează Minutele de la ședințele de Consiliu Local pocesc numele unui consilier român.

Nu mai e demult o noutate că harababura domnește  la Primăria Carei, că reprezentantul guvernului în teritoriu care este Prefectura Satu Mare consimte tacit la toată această mascaradă.

Dar parcă e prea mult deja ca numele consilierului Adrian Nemeș să fie trecut ca Nemes Ghiță Aerian!

A fost singurul consilier care a luat atitudine  împotriva proiectului prin care  primarul desconsideră tot compartimentul juridic din primărie și vrea angajarea avocatului său favorit din Satu Mare pe bani grei pentru ca să îl apere împotriva licitațiilor favorizate pentru anume firme.

 

.

.

La Primăria Carei nu se publică proiectele de hotărâre  înainte de desfășurarea ședințelor publice ale consiliului Local, nu se fac cunoscute Achizițiile Publice, proiectele în curs dar se pocește numele  unui consilier român.

Astfel de angajați sunt plătiți din banii careienilor!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu