Sesu și campania. Beneficiari fără beneficii

• publicat la: 21 iunie 2024
Sesu și campania. Beneficiari fără beneficii

Atenție unde vă promovați candidații de consilier.

Acum 4 ani, alde ses făcea următorul anunț public :

,,Portalul Opinie de Carei anunţă, în mod public, că, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale, nu va colabora sub nicio formă cu nicio formaţiune politică şi niciun candidat independent care va întreţine relaţii de orice natură cu site-ul Buletin de Carei,,.

Pentru a fi cât mai elocvent pentru susținătorii lui, prostul a folosit o imagine cu o portavoce ….asta pentru că la el dicția și scrisul sunt prea alambicate datorită limbii moi pe care o folosește în alte scopuri.

Anul acesta nu l-a mai interesat cine cu cine colaborează, nici culoarea politică ci doar culoarea încasărilor.

A avut cine să-l învețe dar și mediul în care se învârte și-a spus cuvântul…că trebuie plătit cât mai puțin impozit, dacă se poate, deloc.

Spre deosebire de anii trecuți, în această campanie electorală a atenționat doar printre rânduri că cei care își fac campanie în singurul portal românesc de știri din Carei, Buletin de Carei, vor fi pierzători.

Doar că Dumnezeu a avut alte planuri cu cei care mint și linșează românii.

Ajunge să aruncăm o privire la rezultatele obtinute de cei care și-au făcut campanie pe blogul sesului.

Cei care nu cred că e blog, să ruleze în subsolul paginii și să se uite ce apare în partea dreaptă….adică Statistici blog.

Forța Dreptei a îngropat-o de-a dreptul! Nu stim dacă i-a pus și cruce sau așteaptă parlamentarele… ca să mai stoarcă niște bani.

PSD-ul l-a ținut pe loc, adică au rămas tot cu 3 consilieri. CIREAȘA DE PE TORT a fost numărul de consilieri obținuți de UDMR adică cu doi mai puțin ! De la 14 consilieri au ajuns să aibă doar 12!

Asta da realizare din partea consilierului personal și fin al primarului președinte al UDMR Carei.

Pe febletea lui, Mircică Govor, împotriva căruia dădea cu subsemnatul la DNA Oradea, l-a băgat cu vreo 12 mii de voturi sub Adrian Cozma care nu și-a făcut reclamă pe blogul lui alimentat în timpul programului de la primărie.

A recurs la tot felul de reclame deșănțate pentru aceste partide, luând la rând pentru interviu toți candidații de consilieri, toate întâlnirile lor, de dimineața până seara și de seara până dimineața. Cei câștigați au fost liberalii careieni, singurii care nu au dat interviuri la consilierul primarului pe blogul acestuia : 2 consilieri în plus față de alegerile precedente.

Nici ulciorul nu merge de multe ori la apă fără să se spargă iar minciuna are și acum picioare scurte.

Ilie Ciută

Lasati un comentariu