Tăticul noului primar mulțumește careienilor pentru prezența la vot

• publicat la: 11 iunie 2024
Tăticul noului primar mulțumește careienilor pentru prezența la vot

Tăticul primar evazionist Kovacs le mulțumește careienilor pentru prezența la vot dar mai ales celor care au contribuit la…buna desfășurare a procesului electoral.  Din păcate, viitorul orașului e compromis din moment ce lipsește respectul pentru simbolurile țării în care trăim. Morminte de personalități românești distruse, plăci comemorativ  românești refuzate a fi amplasate pe locul de drept, plăci negre în locul celor oficiale  pe clădirea primăriei, retrocedări abuzive, societăți refuzate a deschide punct de lucru în Carei dacă nu sunt recomandate de grupul de interese, etc.

SUTE de locuri de muncă au fost desființate  în zona Carei în ultimele luni. Acesta e viitorul? La unul din cei mai mari angajatori de pe calea Mihai Viteazu deja sunt hale unde se lucrează doar 4 zile pe săptămână.

Primul faliment al evazionistului Kovacs a fost cu societatea Mobicrasna ce funcționa pe locul actualului Kaufland. Au mai urmat alte 4 societăți conduse tot de Kovacs Eugen. Important e că până și șoferul său de la fabrica de mobilă  Crasna a devenit important om de afaceri în Carei dovadă că veniturile de la fabrica de mobilă nu erau deloc mici și totuși societatea a falimentat.

,,Doresc să le mulţumesc tuturor careienilor care s-au dus ieri la vot. V-aţi rupt din timpul dumnevoastră şi v-aţi prezentat la urne, demonstrând astfel că vă pasă de viitorul oraşului în care trăiţi!

Pe această cale doresc să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a procesului electoral la nivelul oraşului nostru. Unii dintre ei mai lucrează şi acum pentru a asigura rezultatul oficial al alegerilor locale şi europarlamentare de ieri.

Cu stimă,

Ing. Eugen Kovacs

Primar,,

Buletin de Carei,

singurul portal românesc  de știri, cenzurat și hărțuit de grupul de interese ce conduce dictatorial Careiul

Lasati un comentariu