VIDEO. Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 7 iunie 2024
VIDEO. Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic Carei

Astăzi, pentru cinci clase de elevi de la Liceul Teoretic Carei a sunat pentru ultima dată clopoțelul. Este vorba despre absolvenții promoției 2024 care au avut astăzi și ultima oră de dirigenție. Fiecare clasă de absolvenți a făcut un tur al claselor din liceu, cântând Gaudeamus Igitur, pentru a-și lua rămas bun.

Sub podul de flori format de elevii claselor a XI-a, absolvenții au ieșit  în curtea liceului unde a avut loc festivitatea de premiere.

Directorul Jido Alexandru a trecut direct la împărțirea premiilor după ce s-a intonat Imnul de Stat al României.

Șefii de promoție din acest an au fost Csobi Blanka Barbara din clasa a XII-a D şi Bogdan Luca Ioan din clas a XII-a A. Amândoi au rostit alocuțiuni, Luca în limba română iar Blanka  în limba maghiară.

A urmat ceremonia de predare a cheii liceului către elevii din clasa a XI-a, limba română fiind împinsă pe locul al doilea.

Diriginții celor 5 clase de absolvenți au înmânat premiile cuvenite pentru rezultatele deosebite obținute de elevi. Primarul (fără eșarfa de primar) care a stat în prezidiu, a rămas MUT în fața atâtor performanțe ale absolvenților de la Liceul Teoretic Carei.

GALERIE FOTO

Succes absolvenților la toate examenele vieții!

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu