Primarul din Satu Mare declară război firmelor care fac lucrări publice de mântuială. Cel din Carei închide ochii

• publicat la: 21 iunie 2017
Primarul din Satu Mare declară război firmelor care fac lucrări publice de mântuială. Cel din Carei închide ochii

Pe pagina primarului din Satu Mare, Kereskenyi Gabor putem citi următoarele….Stimați Sătmăreni!
Am promis că NU vom prelua lucrări de slabă calitate, care nu respectă cerințele din proiect. Un astfel de caz este investiția din cartierul Solidarității: finanțarea proiectului a fost câștigat în 2011, lucrările au fost supravegheate de fosta conducere și au fost terminate în 2015. Acum la momentul recepției finale am constatat numeroase probleme, am decis să NU RECEPȚIONĂM lucrările efectuate și am cerut firmei executante să remedieze problemele semnalate în cel mult 90 de zile.

Imaginea de mai sus reprezintă  ,,problemele,, pentru care edilul sătmărean  nu va semna recepţiile la lucrările efectuate în Satu Mare.

Dacă priviţi imaginea de mai sus  şi o comparaţi cu  HALUL în care au fost recepţionate lucrările din Carei  ne vom da seama că e  o glumă… Oare ce ar spune primarul din Satu Mare dacă   executanţii lucrărilor de sute şi milioane de euro ar preda astfel de lucrari? Unde mai pui că la Satu Mare nu sunt demodate bordurile şi se folosesc în continuare nu aşa cum se procedează la Carei unde se trânteşte un covor de asfalt de multe ori peste un strat subţire de criblură….şi totul pe milioane de euro.

lucrare de peste 600 mii euro fonduri europene în cartierul Mihai Viteazu II

recepţia a fost semnată fără ca primarul din Carei să fie deranjat

…asfaltare pe strada Petre Ispirescu din Carei

Sunt străzi unde nu pot trece una pe lângă alta două maşini….

Careienii ştiu că în Carei nu pot găsi nici o stradă pe care să fie executate astfel de lucrări…

Spre deosebire de primarul din Satu Mare care e interesat de calitatea lucrărilor şi de un dialog cu toţi localnicii, dovadă  desele conferinţe  de presă la care răspunde la întrebări dar şi postările sale de pe pagina sa, primarul nostru se ocupă doar de hăituirea celor care au spirit civic şi spun lucrurilor pe nume, pagina sa personală fiind plină doar de preluări de articole denigratoare scrise de finul său la adresa  celor care nu îi împărtăşesc  conduita dictatorială şi disciminatorie.

Sunteţi mulţumiţi de calitatea lucrărilor efectuate în cartiere? Când vom vedea pe pagina persoanlă a primarului Kovacs o luare de poziţie împotriva celor care fac lucrări de mântuială, a celor care amplasează ilegal busturi în oraş adică fără nici o autorizaţie?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu