Primarul evazionist din Carei refuză să publice achizițiile din banul public

• publicat la: 29 octombrie 2019
Primarul evazionist din Carei refuză să publice achizițiile din banul public

Administrația Kovacs-Keizer-Beko ascunde de ochii careienilor Achizițiile Publice adică refuză să facă publice cheltuielile din banul public. Culmea e că tocmai primarul e cel care nu contribuie la bugetul local. Acesta mai are o seamă de datorii de plătit la bugetul de stat …că de cele la bugetul local s-a făcut că uită.

Ascunderea modului de cheltuire a banului public  de administrația careiană nu deranjează niciun parlamentar sau vreo instituție guvernamentală ce trebuie să vegheze la buna desfășurare a activităților din primării.

UATM Carei adică Primăria Carei ține la secret  Achizițiile Publice de după data de 3 aprilie 2018. De 18 luni de zile nu s-a mai publicat  NIMIC pe pagina UATM Carei referitor la Achiziții Publice.

Nici Achizițiile Publice din ceilalți ani nu sunt integral afișate. Niciun parlamentar sătmărean nu ia atitudine față de ascunderea modului în care conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei cheltuie banul public. Alianțele politice sunt mai presus de interesul cetățeanului și în anul 2019. Ce fel de campanie electorală vor face partidele când va veni vorba de cheltuirea banului public? Rămâne de văzut.

Pe www.municipiulcarei.ro, la secțiunea Acizitii Publice, Primăria Carei nu mai publică, conform legii, Achizițiile Publice efectuate după 3 aprilie 2018. Oare ce are de ascuns de ochii careienilor Primăria Carei ? Că doar vorbim despre bani publici …

https://www.municipiulcarei.ro/achiziii-publice/

Grupul de postaci care protejează ilegalitățile și abuzurile din Primăria Carei cred că dacă raportează pagina Buletin de Carei și Facebook blochează pagina pentru câteva zile nu se va mai afla de politica de deznaționalizare a românilor de la granița de nord-vest dar mai ales despre  prejudiciile din banul public  de la Primăria Carei.

Nu mai este  un secret pentru nimeni că primarul tratează primăria Carei ca pe un SRL personal și pe fondul indiferenței organelor care ar trebui să vegheze  la bunul mers al activităților în folosul cetățeanului își permite să ascundă de ochii contribuabililor Achizițiile Publice.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu