Careienii semnalează….,,atenţie e deschis doar la bar şi la jocuri de noroc…coşurile de baschet au fost luate din curtea şcolii,,

• publicat la: 14 iulie 2017
Careienii semnalează….,,atenţie e deschis doar la bar şi la jocuri de noroc…coşurile de baschet au fost luate din curtea şcolii,,

Am primit pe adresa redacţiei semnalări legate de faptul că în perioada vacanţei de vară a elevilor, de pe panourile   de baschet au fost demontate  coşurile pentru aruncare  formate din inel şi plasă. Astfel, iubitorii de baschet nu mai pot folosi terenul de sport din curtea şcolii gimnaziale nr.3 Carei. Situaţia se pare că nu este  de dată recentă.

Persoana care a semnalat acest aspect a afirmat că a luat legătura şi cu fost conducere a acestei şcoli, chiar cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi i s-a promis că astfel de ciudăţenii nu vor mai exista. Şi totuşi, există.

,,În acest an am reusit cu un grup restrâns de colegi să reinscriem echipa de baschet a orașului în campionatul județean. S-a depus efort intelectual, financiar pentru a reuși. Acum 20 de ani nu aveau acces copii in sălile de sport( in afara orelor de sport), deci spargeam gheața de pe terenurile de afară. Eram si mulți si caliti. Nu erau nici mingi cum sunt azi. La 20 copii era o minge uzată. Azi BCM Carei are mingi de top dar tinerii nu au acces la terenurile de sport. Oare e normal? Oare de ce nu facem ceva?…..DAR NE DORIM O SOCIETATE SĂNĂTOASĂ……….ARMONIOS DEZVOLTATĂ………..atentie e deschis doar la bar si la jocuri de noroc. .. .Avem mai mulți scutiți medical intr-o clasă decât cei activi la orele de ed.fiz.  EU NU MAI VREAU SA TOLEREZ PROȘTI DIN JURUL MEU. Odata cu începerea anului scolar vor fi reinstalate inelele de baschet, dar ghinion copii, aveti multe teme de casă așa că treci în casa la învățat….,, scrie un careian revoltat.

Miercuri, 12 iulie 2017, pe terenul de sport din curtea acestei şcoli nu existau inele şi plasă la panourile  de baschet.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu