Licitație publică internațională pentru servicii de dirigenție de șantier la Judecătoria Carei

• publicat la: 15 noiembrie 2021
Licitație publică internațională pentru servicii de dirigenție de șantier la Judecătoria Carei
.
Ministerul Justiției, prin Direcția de Implementare a Proiectelor Finanțate din Împrumuturi Externe (DIPFIE), a lansat în data de  8 noiembrie 2021, procedurile de licitație publică internațională pentru servicii de dirigenție de șantier pentru 3 instanțe: judecătoriile Corabia (monument istoric), Calafat și Carei (monument istoric).
Procedura este cuprinsă în Proiectul de Îmbunătățire a Serviciilor Judiciare (PISJ) finanțat de Banca Mondială, Componenta I – „Îmbunătățirea funcționării instanțelor și instituțiilor aflate sub autoritatea MJ”.
Prin intermediul acestor servicii se va asigura coordonarea, supravegherea și controlul lucrărilor de construcții și activităților conexe, în conformitate cu cele mai bune practici din industrie, respectându-se legislația în vigoare.
Achiziția de servicii de dirigenție de șantier, desfășurată printr-o Procedură Competitivă Internațională, se va face prin metoda „Least Cost Selection” conform Regulamentului Băncii Mondiale privind achizițiile.
În context, Ministerul Justiției invită firmele de consultanță să-și exprime interesul în furnizarea acestor servicii până în data de 22 noiembrie 2021, ora 17.00.
.
.

Lasati un comentariu