Ştefan Hruşcă în concert la CAREI

• publicat la: 9 noiembrie 2011
Ştefan Hruşcă în concert la CAREI

Vineri,2 decembrie,de la orele 17,00 binecunoscutul şi apreciatul interpret Ştefan Hruşcă va susţine un concert de colinde in oraşul nostru.

Ştefan Hruşcă a debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 susținând peste 1000 de spetacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Artistul, supranumit „Dascălul de colinde” sau „Invăţătorul de colinde”, a susţinut numeroase concerte atât in ţară cât şi in străinătate.La finalul unuia dintre concertele de la Sala Palatului din Bucureşti,afirma:

Colindul este salvarea noastră. Pentru că fără tradiţie şi fără obicei, fără ceea ce inseamnă cultura românească, nu cred că ne vom descurca in imensitatea asta aşa de tulbure a vremurilor noastre”.

„Mergeţi in noaptea de Crăciun la părinţi, dacă mai aveţi. Cântaţi-vă colindele la casele vecinilor şi ale prietenilor şi ale neamurilor. Este cel mai vechi obicei creştinesc românesc !”

Biletele se pot procura de la Centrul Cultural din Carei,zilnic între orele 9-14,00,preţul unui bilet fiind de 30 lei.

Spectacolul va avea loc la Sala Comunitară Sf.Ladislau( fostul 9 mai) iar intrarea se va face în limita locurilor disponibile.

Informaţii suplimentare şi procurări de bilete la  tel 0745-935 207

redactia

Lasati un comentariu