Primul câştigător al campaniei ”Ajutăm împreună!” la Carei

• publicat la: 23 ianuarie 2013
Primul câştigător al campaniei ”Ajutăm împreună!” la Carei

Pentru  perioada dintre Sărbătoarea Crăciunului şi cea a Paştelui,cel mai reprezentativ magazin comercial din municipiul Carei a lansat o campanie de ajutoarare sub sloganul Ajutăm impreună !

Programul caritativ „Ajutăm impreună” pentru grădinite din România se adresează exclusiv grădinitelor de stat si constă in ajutorarea acestora cu mic mobilier,produse de papetărie,materiale didactice sau materiale pentru jocuri si activităţi creative.

Societatea comercială îşi propune să ajute aceste grădinite alături de partenerii săi cu o parte din suma provenită din vânzarea anumitor produse din magazine,produse semnalizate cu eticheta:”Ajutăm împreună!”

Primul câştigător al acestei campanii a fost desemnat la sfârşitul anului trecut,si anume Grădiniţa cu program Prelungitr nr.3 Carei,având un numar de copii inscrisi  de 112  si  ca  director pe educatoarea Nela Berar-Buzura.Acesta a declarat ca produsele câştigate,in valoare de 80.000 lei ,vor oferi  micuţilor preşcolari posibilităţi sporite de studiu si joacă  creativă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al firmei organizatoare “Campania noastră include in primă fază – din Decembrie 2012 până in Martie 2013 – selectarea pe plan local de către fiecare filială a noastră a unei grădiniţe „corespondentă” care urmează să fie sponsorizată.In oraşele unde avem de exemplu două sau trei magazine deschise, s-au ales in consecinţă, două sau trei grădinite beneficiare.In oraşul Carei, a fost aleasă Grădinita cu program prelungit nr. 3, de pe str. Iuliu Maniu nr. 6.In momentul actual s-au stabilit deja toate grădiniţele beneficiare pentru fiecare magazin din reţeaua noastră”.

 

redactia

 

Lasati un comentariu