Seara sătmărenilor la Românii au Talent. Calificare şi pentru Beny

• publicat la: 26 martie 2016
Seara sătmărenilor la Românii au Talent. Calificare şi pentru Beny

Seara de 25 martie 2016 a fost una favorabilă sătmărenilor. După calificarea direct în semifinale a careianului Manuel Chivari, elev la Liceul Teoretic Carei, a venit şi rândul sătmăreanului Beny Illyes  să acceadă în etapa următoare a competiţiei Românii au Talent. Nu s-au lăsat mai prejos nici tinerii de la ansamblul Cununiţa Năzdrăvană din Satu-Mare care au reuşit o frumoasă calificare în etapa superioară.

Un cunoscut dansator sătmărean a impresionat juriul de la Românii au Talent, de la emisiunea difuzată vineri seara la Pro TV, cu un dans nu foarte întâlnit, salsa fără pereche, de unul singur.

Sătmăreanul Beny Illyes a intrat singur pe scenă iar cu mișcările sale i-a cucerit pe membrii juriului.

Cu toate că toți au fost impresionați de prestația studentului de 22 de ani, singurul care i-a dat NU a fost Florin Călinescu, pe motiv că este foarte bun în ceea ce face, însă mai are și greșeli. Călinescu l-a caracterizat pe Beny ca fiind trufaș și consideră că un NU l-ar aduce cu picioarele pe pământ.

Cea mai impresionată a fost Andra. “Eu știu de ce nu a luat o fată cu el pe scenă. O eclipsa. Nu vezi cum dansează omul ăsta?”, a afirmat Andra.

Prin urmare, Beny Illyes merge mai departe cu trei de DA.

Mai departe va merge şi Ansamblul Cununiţa Năzdrăvană din Satu-Mare.

Copii codrenilor, îmbrăcaţi în costume populare tradiţionale, au interpretat  o melodie populară cu care au  câştigat  inimile celor  patru juraţi, Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu, care au spus DA.

Astfel, sătmărenii de la Cununiţa Năzdrăvană merg mai departe în concursul de talente.

Lasati un comentariu