Trupa de dans Rap Style, locul I la High School Street Dance

• publicat la: 15 martie 2010
Trupa de dans Rap Style, locul I la High School Street Dance

Trupa de dans Rap Style, formată din Hajdu Anitta, Tusan Roxana, Amalia Dobocan, Turău Bianca şi Harald Rittli, condusă de Lantos Lorant, a câştigat concursul de dans High School Street Dance, organizat sâmbătă la Satu Mare.

Evenimentul a avut caracter caritativ, încasările şi premiile în bani fiind donate Sabinei Tyira Jennifer, care are nevoie de 20.000 de euro pentru achitarea unei operaţii la ochi.

Rap Style, care a reprezentat la acest concurs Liceul Teoretic, a devansat trupa de dans a Liceului Sportiv, cea a Liceului Forestier „Constantin Brâncuşi” şi dansatorii Liceului de Artă „Aurel Pop”.

Coregraful trupei este Lantos Lorant.

Rap Style, o trupă cu tradiţie

Trupa Rap Style a apărut acum patru ani şi este o creaţie a lui Lantos Lorandt.

Tânărul coregraf, absolvent al Liceului de Artă „Aurel Pop”, actualmente student al Facutăţii de Artă şi Design din Cluj, a început dansul la Centrul Cultural Carei. În doar câţiva ani a devenit unul dintre cei mai apreciaţi dansatori careieni şi în cele din urmă s-a decis să îşi formeze propria trupă de dans.

De patru ani, de când există, Rap Style a participat la numeroase concursuri, iar anul trecut s-a clasat în Top 20 România, în cadrul celeui mai important concurs de dans naţional.

„Mă voi ocupa de Rap Style, atâta timp cât membrii ei vor dori să danseze. În paralel, am decis, să îmi construiesc a carieră solo.” a declarat Lorant pentru www.buletindecarei.ro

Actuala componenţă a trupei Rap Style s-a definitivat în luna februarie, în urma unor serii de preselecţii, iar pe durata existenţei a avut diferite formule.

Paul Sarvadi

Lasati un comentariu