Cine va fii noul antrenor al Victoiei Carei? Intră şi spune-ţi părerea acum!

• publicat la: 28 iunie 2010
Cine va fii noul antrenor al Victoiei Carei? Intră şi spune-ţi părerea acum!

Demisia anunţată a lui Tabi Zsolt din funcţia de antrenor al Victoriei Carei a deschis şirul speculaţiilor despre posibilul său succesor.

În acest moment, cel mai vehiculat nume, este cel al lui Pinter Sandor. Acesta a condus echipa, alături de Tabi, sezonul trecut.Pinter este o persoană agreată de viceprimarul Keizer Lajos, cel care va avea un cuvânt decisiv în stabilirea noului antrenor şi se află şi în realaţii bune cu Tarr Csongor, cel care ar putea sprijini financiar Victoria în sezonul următor.

Pinter Sandor e cunoscut ca un antrenor dur, care nu tolerează indisciplina. De asemenea, fostul component al Stelei Bucureşti, este renumit şi pentru stilul original de a se manifesta în timpul meciurilor, când nu se fereşte nici să înjure arbitrii sau proprii jucători.

Alte variante?

www.buletindecarei.ro consideră că pe lângă Pinter Sandor, viitoarea conducere a clubului ar putea lua în calcul şi alţi posibili succesori pentru Tabi Zsolt.

Nintaş Răzvan este unul dintre antrenorii tineri din Carei, cu rezultate excelente în Liga Judeţeană, unde a făcut performanţă cu Schamagosch Ciumeşti. În prezent, antrenor al unei grupe de juniori a Victoriei Carei, Nintaş a obţinut rezultate remarcabile, evidenţiate de conducerea AJF şi de mai mulţi antrenori din judeţ.

Maier Marius, fost jucător al Victoriei Carei, a antrenat în ultimii ani, cu succes Olimpia Căuaş. A reuşit să promoveze în primul eşalon al judeţului, iar de atunci echipa pregătită de el nu s-a clasat mai jos de locul patru.

Condor Istvan, joacă în prezent la Frolich Foeini, dar în urmă cu mai mulţi ani reuşit să promoveze si Victoria Carei în Liga a III-a, după un campionat excelent.

Teger Istvan, este unul dintre cei mai titraţi jucători careieni. Experienţa lui, cu stagii  în ligile întâi din România, Ungaria şi Vietnam, îl recomandă pentru postul de antrenor al Victoriei Carei.

Paul Sarvadi

comentarii

de kovacs antal(puha) la 13 iulie 2010 - 20:02

pe razvan nu-l lasa copii din grupa 98,alfel si eu pe el votam….

de solyom la 15 iulie 2010 - 20:37

bine o facut-o ca o plecat tabi hura!!!!!!!!!!!!

de fost suporter la 30 iulie 2010 - 13:47

e primul meu com aici!!

habar nu aveti de fotbal si habar nu aveti de fotbalul Careian!!!!:))) (kiveve Antit! :)dik )
veniti cu comentarile voastre, veniti cu pinter :)))) !unde traiti??dar voi nu vedeti ca oriunde in lume antrenorii sunt tineri!? cand a fost fotbal in carei?? cand am avut jucatori care au fost crescuti de comunism!(au avut bani, respect etc)
acum nu mai avem bani + avem si niste oameni ca unii dintre voi care nu va ganditi inainte sa scrieti ceva!
fotbalul incepe cu copii!!!!!si cu antrenori tineri care au inca motivatie!!

Salut!!

de fost suporter la 30 iulie 2010 - 13:53

intrebati-l pe antrenorii astia mari daca au vazut vreodata un antrenament a lui tottenham sau alte echipe mai mari!! (mavar pe DVD) pt ca sunt in carei antrenori care fac documentatie inaintea fiecarui antrenament, nu traiesc din amintiri si nu incep cu 10 ture si 1000 de lansate!!

Lasati un comentariu