Victoria a ratat un turneu internaţional!

• publicat la: 8 iulie 2010
Victoria a ratat un turneu internaţional!

Fără preşedinte şi antrenor, Victoria Carei a ratat ocazia de a participa la un turneu internaţional în Ungaria.

Competiţia s-a desfăşuart la finele săptămânii trecute, în Debrecen, Ungaria, în cadrul „Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România – 2007-2013!

La starul întrecerii s-au înscris patru echipe din România şi patru din Ungaria, care au reprezentat campioanele competiţiilor din judeţe de graniţă.

Pentru că Victoria Carei este în acest moment ca şi inexistentă, fără preşedinte şi fără antrenor, judeţul Satu Mare a fost reprezentat de Gama Homoroade, echipă clasată pe locul doi, în Liga a IV-a, învinsă de Victoria Carei în finala capionatului.

Trebuie menţionat şi faptul că învinşii Victoriei au dipsutat finala competiţiei internaţionale, pe care au pierdut-o în faţa echipei din judeţil Timiş.

E lesene de înţeles că participarea la acestă competiţie ar fi fost un excelent prilej pentru tinerii jucători careieni de a se remarca, iar pentru club o ocazie de a-şi lărgi relaţiile.

Paul Sarvadi

comentarii

de pac pac la 9 iulie 2010 - 11:00

pai da merita acesti ratati sa mearga in turneu alta cheltuiala se dau mari jucatori de tenis cu picioru la strand….RADE LUMEA DE EI cum joaca

de luci la 9 iulie 2010 - 12:19

pac pac = clanul vechi trupa lui ANITAS !!!

Nu tii rusine ????????

de Sarca la 10 iulie 2010 - 17:29

pac pac..
nai nume..:)))
zine in fatza desteptule…
:-J
trageti un glontz in cap!

de gabi la 10 iulie 2010 - 19:37

daca sunt inconjurati de „suporteri” ca tine pac-pac, e normal sa nu le iasa nimic. daca sunt destepti, juc careiului nu dau 2 bani pe d-astia ca tine pac-pac, sau mac-mac, care stau pe margine si-si dau cu parerea. cei ca tine nu trebuie luati in seama, si atunci se termina si bascalia. daca esti luat in seama, e greseala cea mai mare. dar stai linistit, mac-mac-pac, nu cred ca oamenii ca tine au prea mult succes la public.

de bla la 12 iulie 2010 - 00:43

ce fain o sa comentez si eu de acasa pe site’u asta
forta vicky

de cineva la 12 iulie 2010 - 08:34

pac pac te-au ciuruit :))))))

de ucu la 12 iulie 2010 - 10:29

pac pac…….felicitari stii u cv da fotbal nu;)……daca u asa crezi;)

de pele la 21 iulie 2010 - 15:18

acum sa vedeti lotul victoriei))))))))),daca pentru „unii” lotul de anul trecut a fost slab,acest lot este egal cu ZERO!

de kovacs antal (puha) la 22 iulie 2010 - 07:15

auzi pele s-au cine esti,de unde stii ca lotul victoriei v-a fii „zero”?!

Lasati un comentariu