Victorie meritata

• publicat la: 8 mai 2011
Victorie meritata

Astăzi,in etapa a 25 a Campionatului Judetean,Victoria Carei a intâlnit in deplasare Luceafărul Decebal.

Gazdele, antrenate de Rusneac Gheorghe,incep meciul in următoarea alcătuire:

Harmati,Paşca Bogdan,Pişcoreanu ,Radu,Dohan,Istrate,Pop  M,Tomoioagă,Smetanca,Ulici, Szollosi

Victoria,incepe in aceeaşi alcătuire din etapa trecută:Fekete,Botoş,Ticle,Schupler,Peczer,Gecse ,Kopriva,Hagen,Rosu,Stier şi Pereş.

Contrar cursului jocului,gazdele deschid scorul in minutul 11.

Beneficiază de o lovitură liberă de la mijlocul terenului ,mingea este trimisă in careu ,fundaşii Victoriei se invită unul pe altul care să degajeze ,profită Pişcorean care  trimite balonul  in poartă.

Luceafărul -Victoria 1-0

Nu trec decât 8 minute şi Hagen aduce egalarea. Peczer pe partea stângă il deschide foarte bine pe Hagen ,acesta fentează scurt un  apărător şi inscrie ca la antrenament.

Luceafărul Decebal  -Victoria 1-1

Victoria mai are două oportunităţi bune de a se desprinde de pe tabela de marcaj dar acest lucru se intâmpăa abia in min37,când Peczer,astăzi aflat in zi de graţie,recuperează o minge la mijlocul terenului,face o cursă de 40 m şi ii trimite un  assist aceluiaşi Hagen care nu are altceva de făcut decât să pună latul şi să trimtă mingea in poartă.

Luceafărul – Victoria 1-2

Victoria mai trimite de două ori mingea in poartă ,odată prin Stier şi odată prin Roşu,după o lovitură liberă de la     40 m dar golurile sunt anulate eronat pe motiv de offsaid.

După pauză,in min48 ,Pereş il serveşte excelent pe Kopriva,acesta pătrunde in careu ,şutează bine dar Harmati reuşeşte să respingă.Nu mai are ce face in min52 când Roşu il vede bine demarcat pe Stier şi acesta inscrie in colţul lung al porţii.

Luceafărul  Decebal -Victoria Carei  1-3

Până la sfârşitul meciului Victoria mai are câteva oportunităţi de a mări diferenţa dar tabela rămâne  neschimbată.

La Victoria,pe parcursul reprizei a doua au mai evoluat Podină,Madarasz şi Kovacs inlocuindu-i pe Stier,Pereş şi Kopriva.

Victoria Carei obţine o victorie lejeră şi aşteaptă cu incredere meciul de miercuri cu liderul seriei, echipa din Oar.

Meciul a fost condus la centru de Mureşan Manuel ajutat de Miclăuş Adrian şi Lung Alin.Observator,Cseh Sandor.

redactia

comentarii

de kovacs antal (puha) la 8 mai 2011 - 20:26

bravo baieti!

de macho la 8 mai 2011 - 21:13

in formatia asta bateti tot [6:0],[1:3]!!!!bravo baieti bafta si cu oar de la 3 in sus!:)))

de gabi la 8 mai 2011 - 21:27

nu va entuziasmati chiar asa, e bine ca au batut, echipa e in progress, dar sa asteptam intersezonul, ca daca iar pleaca jucatori multi, iar trebuie promovati altii de la tineret, si asa suntem intr-o continua constructie. tineti acelasi lot, si la anul deja puteti sa va fixati obiective. felicitari pt victorie!

de oliko la 9 mai 2011 - 05:56

forta OAR!!

de cristi la 9 mai 2011 - 06:56

Sa faceti aprecieri si felicitari dupa un meci calumia nu cu Decebalu.
De la o echipa ca Decebalu nu aveau voie sa primesca gol,nu sa fie condusi

de macho la 9 mai 2011 - 09:33

nici barcelona nu avea voie sa fie condusa de sporting dijon 😉 si au facut 1;1 deciii cristi nu baga aici aberatii de ale tale!!!

de gabi la 9 mai 2011 - 10:20

gijon, macho, gijon. dijon e in franta 🙂 dar te apreciez ca esti de partea victoriei. unul dintre putinii…

de vasi la 9 mai 2011 - 13:26

ce comparatie cu barcelona…frayere astia dela DECEBAL se intalnesc numai duminica inainte de meci..RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

de cozty la 9 mai 2011 - 13:27

vedeti ca miercuri vine OARU…???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????deci OARU ????????????????????????????????oaru????????????????????OARU si vorbim dupa meci?

de doru la 9 mai 2011 - 13:29

miercuri sa arbitreze KOVACS sau MAZILU..?????//////prieteni stiu de ce..?

de doru la 9 mai 2011 - 13:29

miercuri sa arbitreze KOVACS sau MAZILU..?????//////prieteni stiu de ce..?….?

de oliko la 9 mai 2011 - 13:47

de ce??

de gabi la 9 mai 2011 - 14:09

si ce daca vine oarul? ei au castigat grupa, victoria are doar scop de a mai juca ceva meciuri de pregatire pana la finalul sezonului. succes oarului la baraj, iar voi nu va mai legati de tot felul de nimicuri. mazilu, kovacs, ce conteaza cine arbitreaza? e champions league cumva?

de careian 2 la 9 mai 2011 - 14:52

propun sa arbitreze gabi asa sigur vom lua cele 3 puncte

de gabi la 9 mai 2011 - 14:55

:))

de de la un suporter la 9 mai 2011 - 17:59

baietilor am o stire ptr voi pleaca jucatori de la victoria aveti toate sansele sa-i ocupati posturile lor sa aratati performanta daca n-ati fost multumiti de acesti baieti poate mai iesim din criza si va mai asigura primaria si un loc de munca sa nu ruguciti mingea degeaba rusine ptr voi oricum eu le felicit pe baieti indiferent de clasamentul pe care le vor obtine in final pacat ptr baieti care vor pleca numai sa nu fie tot timpul comentati de acei domni care habar ce-i sa alergi 90de minute sa simti ce este durerea cand esti accidentat dar nu cred ca voi aveti bunul simt si sa mai joace pe placul vostru oricum si daca acesti baieti mai ieseau la distractie eu zic ca au mare drept ptr ca nu sant intr-o echipa de liga intaia la ce varsta sa mearga oricum de cei care tot vb se descurcau bine pe teren fotbalul se joaca in 11 nu in doi succes baieti astai parerea mea

de dinamovitu la 9 mai 2011 - 18:38

gabi esti baiat gigel

de gabi la 9 mai 2011 - 19:59

iar pleaca jucatori? nu v-ati invatat din sezoanele precedente? sa nu va asteptati la promovari asa…

de gheorghe la 10 mai 2011 - 13:40

gabi dupa parerea ta ar fi pacat ca pleaca :jucatori:la cat de buni sunt ar trebui sa plece in honolulu sa nu mai auzim de ei ar trebui sa faca o echipa numai din juniori si peste 2sau 3 ani sa promovam in liga 3 dar sunt interese si lupte mari cine sa detina controlul la victoria dar cu bani nu se implica nimeni si asa se alege praful de echipa inainte de alegeri vor veni cu tot felul de promisiuni si cu atata ramanem PACAT

de un sustinator la 10 mai 2011 - 17:08

PACAT si mai mare este ca numa stiti sa aruncati cu vorbe in cei ce au depus putina munca ……. mie unu mi-ar fi rusine sa critic pe altu daca eu nu pot s-o fac mai bn ……….. asa ca mai bine v-ati vedea de treaba …… sau de ce nu …… v-as ruga sa ne aratati voi cum se face performanta ….. ca aici ii foarte usor sa va dati cu parerile ……… MUNCA GREA TOT JUCATORII O DUC ………. deci mai bn lasatii sa incerce sa arate de ce joaca la VICTORIA

de dinamovitu la 10 mai 2011 - 18:25

tocmai aici e hiba noi nu stim de ce acesti indivizi poarta tricoul victoriei daca ar juca la marna sau ianculesti nu am comenta nimic apropo daca e asa de greu sa joci fotbal de ce nu se lasa de „meserie” inca nu am auzit un sport unde spectatori sa duca greul si sa fie pe teren iar „sportivi”in tribuna nu le obliga nimeni sa faca un lucru asa de greu mai ales ca sunt platiti din bani publici la care si eu cotizez

de gabi la 10 mai 2011 - 19:02

finala din 2009 cu micula:
Victoria: Pop R.- Balogh, Hagen, Ludescher Peczer.- Moș, Dascăl, Reszler, Ardelean- Sîrca, Gergely. Au mai intrat Toth, Petz, Pintea.

finala din 2010 cu gama:
Victoria: Cionca – Balogh, Petzer, Alexutan, Negrea, Sarca, Dascal, Rosu, Gnandt, Osvath, Hagen.

echipa de acum:
Victoria: Fekete,Botoş,Ticle,Schupler,Peczer,Gecse ,Kopriva,Hagen,Rosu,Stier şi Pereş.

va las pe voi sa comentati unde sunt 2-3 ani de continuitate, cum poate o echipa sa faca performanta daca se schimba asa de la an la an. sa nu uitam ca echipa de acum nu e sigur ca va fi cea de la anul. daca va fi inca o echipa noua, si de la aia vom cere performanta, insa din lipsa de omogenitate nu se va putea. motivul real e schimbarea asta continua de la sezon la sezon. nu ai cum asa. oricare din cele 3 echipe de mai sus daca joaca 3 ani impreuna, promoveaza fara probleme. parerea mea, nu aruncati cu rosii si oua stricate…

de macho la 11 mai 2011 - 17:31

bravo victoria batem tot ))
nu va este rusine??l-ati bagat pe hagen fundas sa nu mai primiti goluri ))hahaahaaaa ce tactica si gandire aveti:antrenori(fabian,botos)
acuma sa vazut valoarea!!!!

de gabi la 11 mai 2011 - 17:34

macho, mutarea cu hagen fundas a fost singura mutare logica. ti-am spus sa nu te entuziasmezi asa…citeste mai sus, ti-am spus! 🙂 ei sunt in aceeasi formatie de ani buni, au batut o echipa de juniori. nu se poate doar cu intinerire, mai ales cand mai si schimbi mereu echipa de la an la an…diferenta clara si meritata in favoarea oarului.

de macho la 11 mai 2011 - 21:29

gabi draga [1:5] AMIN

de oliko la 12 mai 2011 - 02:24

Hagen forever!!!!!!!!!

de kovacs antal (puha) la 12 mai 2011 - 06:03

14.05.2011,incepe campionatul zonal la copii nascuti in 2000,care va fii organizat la Carei. Echipe participante sunt: css-kinder carei,sighet,fc.bihor,gloria bistrita,”U” cluj,viitorul zalau! va asteptam in numar cat mai mare!

de OAR la 12 mai 2011 - 08:36

unde??

Lasati un comentariu