Au mai rămas 700 de pachete comunitare de ridicat

• publicat la: 16 noiembrie 2011
Au mai rămas 700 de pachete comunitare de ridicat

Deşi înaintea datei de sosire a ajutoarelor comunitare interesul pentru ridicarea lor era la cote înalte,la aproape o lună de la distribuirea lor încă mai sunt câteva sute de pachete neridicate.

Potrivit celor declarate de Dumitru Paşca, de la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei, cel care se ocupă cu distribuirea  ajutoarelor comunitare,din cele 2.265 de persoane înscrise pe liste,in jur de 700 de persoane mai sunt aşteptate să îşi ridice alimentele cuvenite.

Programul de distribuire este zilnic,între orele 9-12,00 la sediul DSPL Carei.

La intrebarea noastră in ce priveşte motivele pentru care atâtea persoane nu au venit incă să îşi ridice ajutoarele cuvenite, Dumitru Paşca afirmă că „probabil sunt persoane care nu ştiu că au acest drept,cum ar fi şomeri sau persoane cu handicap” şi face un apel şi pe această cale, ca cei care au neclarităţi in ce priveşte statutul lor,să facă o deplasare până la locul in care se impart alimentele comunitare ,pentru a verifica dacă sunt incluşi in acele liste.

In ce priveşte ajutoarele pentru incălzire acordate persoanelor defavorizate,menţionăm că dosarele necesare  nu se mai depun la Centrul Cultural ci la Primărie,la Serviciul de Asistenţă Socială.

redactia

Lasati un comentariu