,,Să împodobim bradul” la Biblioteca Municipală

• publicat la: 12 decembrie 2011
,,Să împodobim bradul” la Biblioteca Municipală

Vineri a avut loc la Biblioteca Municipală Carei activitatea ,,Să împodobim bradul”  la care au participat copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2 din Carei, împreună cu ed. Lang Monica iar din partea bibliotecii bibliotecarele Nuna Corina şi Maurer Emese.

În zilele noastre, împodobirea bradului de Crăciun a devenit unul dintre cele mai iubite tradiţii, odată cu aşteptarea, în seara de Ajun, a unui personaj , Moş Crăciun.  Pentru a simţi cu adevărat atmosfera sărbătorilor de iarnă, împreună cu grupa mare pregătitoare am confecţionat podoabe pentru bradul instalat la Sala Biblionet a bibliotecii.  Copii au pictat figurine din ghips sub formă de îngeraş,om de zăpadă,clopoţel,brad,au confecţionat felicitări şi podoabe .

Împreună am împodobit bradul iar în final bibliotecarele le-au pregătit o prezentare power point cu titlul ,,Personajele din poveşti seîntâlnesc cu moşul”.Am urmărit  Povestea lui Moş Crăciun,desene animate şi am ascultat melodia Vine,vine Moş Crăciun,  după care copii au fost invitaţi să cânte colinde şi cântece învăţate la grădiniţă .

Prin această activitate am încerca  să  dăm viaţă şi magie  Sărbătorii de Crăciun, într-o atmosferă specifică, pe care copiii o aşteaptă cu bucurie şi emoţie dublată de satisfacţia muncii lor.

Şef  Serviciu

Nuna  Corina

Lasati un comentariu