Invitaţie la Serbare de Crăciun la biserica Sf.Anton

• publicat la: 13 decembrie 2012
Invitaţie la Serbare de Crăciun la biserica Sf.Anton

Crăciunul,Sărbătoarea Nașterii Domnului, este prilej pentru toți creștinii de a se bucura, de a fi mai darnici. Crăciunului îi sunt dedicate serbări în care colindăm, preamărind pe Cel promis pentru mântuirea noastră, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Biserica Sf. Anton din Carei a făcut o tradiție din Serbarea Crăciunului, ce prefațează marea sărbătoare. Sceneta Nașterii Mântuitorului, poezii și colinzi, interpretate de copiii pregatiti de surorile de la  Centrul „Speranța” al Congregației Surorilor Maicii Domnului,vor aduce vestea cea mare tuturor celor care vor  onora cu prezența evenimentul. Alături de aceștia vor evolua într-un miniconcert de colinzi membrii Corului Bisericii Sf. Anton.

Serbarea va avea loc la Biserica Sfântul Anton de Padova din Carei, duminică 16.12.2012, orele 17,00.

Pr.Cristinel Bălan, parohul bisericii  vă așteaptă pe toți cei care doriți să luați parte la evenimentul dedicat apropiatului Crăciun.

 

redactia

 

comentarii

de veronika la 23 februarie 2013 - 20:18

pentru copilasi mei va iubesc enorm de mult si astept ziua sa va revad mieste foarte dor de voi va iubesc foarte mul dumnezeu si maicuta sfanta sa va okroteasca de toate relele si sa aiba grije de voi elisabeta kristian csabica va iubeste mami foarte mult ma rog ladumnezzeu zi si noapte sa va pot strange din nou an brate si so nu mai plec delanga voi va iubesc

Lasati un comentariu