Arestați USL-ul! Se întărește leul!

• publicat la: 17 ianuarie 2013
Arestați USL-ul! Se întărește leul!

„Asta vara, cind populatia dădea o “lovitură de stat” prin vot impotriva autocratiei basiste, cursul euro-leu se devalorizase cu circa 8 procente, adică niste zeci de bani. Pentru cei care aveau rate, importanti si aceia. Ce mai vuiet, ce mai jale era printre sustinătorii lui Băsescu : USL distruge România ! USL rupe in doua economia ! USL scoate România din UE! Se prabuseste moneda romaneasca din cauza lui Ponta si Antonescu. Sa fie arestati cei care au participat la “lovitura de stat”….

Iată, azi, când la guvernare e USL, ce domină Parlamentul cu peste 65% in urma votului popular, leul se intăreste peste măsură, ajungând la 4,33 pentru un Euro. Acum nu mai e USL cauza intaririi? Nu mai duce USL economia româneasca la pământ? Aia cu Rusia, mai e valabila? Că văd o mare banca americana recomandând miza pe leul românesc, in guvernarea Ponta…

Un lucru este cât se poate de evident : dacă Traian Basescu si sustinatorii sai nu intreceau asta vara masura cu declaratiile oribile la adresa propriei tari, n-am fi avut nici turbulente politice atit de mari, nici consecinte economice. Acum, ca s-a intarit moneda romaneasca si e un guvern stabil, sa iasa Basescu din vacanta prelungita de la Predeal pe banii statului in vila lui Ceausescu si sa recunoasca : “Asta vara, am iesit afara si am fost o….fiinta extraordinara!”

http://radu-tudor.ro/

comentarii

de vitezomanugica la 17 ianuarie 2013 - 23:10

javra ordinara :))
are dreptate, dar sa nu ne grabim. sa vedem cum va imbunatati guvernarea usl traiul romanilor. si prin ce metode.

de spalatoriidecreiereantenisti la 17 ianuarie 2013 - 23:19

mai pe scurt USL nu are de a face cu aprecierea leului, asa cu nici in vara nu avuse cu deprecierea lui

de omega la 24 ianuarie 2013 - 23:44

vorbeti prostii nea Tudore…mai vedem noi…te grabesti eheeee dar las ca mai vedem noi.

Lasati un comentariu