Fotbal: Kinder Carei în deplasare

• publicat la: 31 ianuarie 2013
Fotbal: Kinder Carei în deplasare

La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de fotbal FC Kinder Carei, a luat parte cu grupa de copii născuti in anul 2003, la turneul din Negresti Oas, care s-a desfăşurat in sala de sport „Ionita G.Andron”.

Meciurile s-au disputat in formula de 5 jucatori de camp + 1 portar,cu durata jocurilor de 20 minute. La acest turneu au luat parte 10 jucători ai echipei, am aliniat o formula de start cu Druţaş Alex ( portar ), Veszpremi Martin ( capitanul echipei ), Ujfalusi Ionut, Chiorean Raul, Molnar Andres,Fejszes Mate. Jucători de rezerva : Csobi Daniel, Maxim Roland, Ozsvath Bandi,Gabor Vlad, care au intrat in teren pe parcursul jocurilor.

Primul meci l-am sustinut impotriva echipei Juniorul Satu Mare, pierzându-l la limita in final cu scorul de 2-1. Marcatorul echipei noastre a fost Chiorean Raul. A urmat al doilea joc din grupă in compania echipei Plimob Sighet, meci pierdut cu scorul de 2-0. După jocurile din grupă , s-a jucat pentru locurile 5– 6. Pe parcursul jocului care s-a terminat nedecis, scor 1-1,echipa a avut  o evolutie curajoasă. Au urmat loviturile de departajare in urma cărora echipa Primavera Satu Mare a fost învinsă cu scorul de 3-2. Penaltiurile le-au executat cu succes Veszpremi Martin si Ozsvath Bandi. Cel mai bun jucator al echipei Kinder  la acest turneu a fost Molnar Andres. Antrenor: Botos Ludovic.

 

redacţia

 

Lasati un comentariu