Firme careiene la Fabricat în Satu Mare

• publicat la: 18 mai 2013
Firme careiene la Fabricat în Satu Mare

Vineri 17 mai, s-a deschis  în Piaţa Rex din municipiul reşedinţă de judeţ,cea de-a patra ediţie a expoziţiei “Fabricat în Satu Mare”.Participă  60 de firme dintre care 5 sunt venite din Ungaria.

Deschiderea oficială a avut loc în jurul orei 11,00,in prezenţa oficialităţilor locale dintre care amintim subprefectul Cristian Sasu, preşedintele CJ Adrian Ştef, viceprimarul Radu Roca, deputatul Octavian Petric si deputatul Kereskenyi Gabor,preşedintele Asociaţiei Economice Româno Germane Satu Mare, Dan Brumboiu dar si a  oamenilor  de afaceri.

Pe parcursul celor trei zile cât va fi dechisă  expoziţia,veţi avea posiblitatea să  aflaţi care sunt producătorii judeţului,să urmăriţi programele desfăşurate pe scena amplasată  in imediata apropiere a standurilor sau să asistaţi la mesele rotunde cu tematica prezentată in programul manifestării.

Din municipiul Carei sunt prezente 5  firme de producţie .

Cel mai mare producător si angajator local rămâne SC ContiTech  Carei,care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din cauciuc,componente şi sisteme pentru industria auto şi alte industrii importante.

SC ABRA-COM SRL  Carei produce discuri si perii abrazive profesionale de peste 20  de ani,calitatea produselor sale fiind recunoscută  atât pe plan naţional cât si extern.Cu o gamă  diversificată de produse,firma  oferă  soluţii in special pentru prelucrătorii de oţeluri aliate cum este şi oţelul  inoxidabil.

 

SC Steiger SRL este o firma privată  de productie infiintata in 1994,având ca obiect de activitate construcţiile metalice industriale,firma furnizând hale industriale  in tot judetul.

SC Stahlbau Hermann SRL Carei  este o companie privată recunoscută după calitatea lucrărilor de confecţii metalice si structuri metalice pentru construcţii civile si industriale. Compania a fost înfiinţată în 1997, ca firmă specializată în subansamble si piese sudate. Producţia societăţii este destinată atât pentru piaţa internă cât şi pentru piaţa externă.

Mai sunt prezenti si cei de la Sheet Metal Processing SRL Carei,o firma tânără în peisajul businessului  local,cu experienţă în tehnologia de procesare a tablelor metalice.Firma dispune de  o mașină de debitat laser Trumpf TC 4030, care cu spațiul larg de lucru și cu tehnologia de ultimă oră, poate să asigure  întotdeauna raportul optim între productivitate şi economie.

 

redacţia

comentarii

de Ocean la 19 mai 2013 - 03:51

Felicitari pentru firmele Careiene, in sfirsit ne mindrim si noi ca suntem aici, dar sa nu uitam efortul depus de aceste firme in decursul anilor, pentru a putea ajunge l-a nivelul care sunt ele acum. Nimeni nu stie cu ce efort munca si seriozitate in activitatea lor ajun aceste firme la acest nivel. Da nivelul este destul de mare daca se fac produse pentru piata interna, dar si cea externa. Felicitari.

de Bravo lor! la 19 mai 2013 - 07:06

Si anume, un sincer bravo pentru: SC ContiTech Fluid Automotive Romania SRL, SC ABRA-COM SRL, SC Steiger SRL, SC Stahlbau Hermann SRL, Sheet Metal Processing SRL.

LA MAI MARE !!!

de Lica la 19 mai 2013 - 15:22

Succes pe mai departe acestor firme care inteleg cat de importanta este promovarea imaginii lor.
Privatii promoveaza un alt sistem de valori si rezultatele se vad.
Nu stiu ca una din aceste firme sa isi permita un sistem de salarizare ca cel din primarie si totusi ele nu sunt inglodate in datorii,lucreaza cu doi trei oameni la contabilitate si mai fac si profit.
O tema de gandire pentru cei care voteaza din spirit de turma.

de mircea la 19 mai 2013 - 16:07

pe cand o expozitie cu firmele cu datorii la stat si primarii cu poprire pe salar?
sau poate cu firmele care lucreaza la negru?
poate se mai albesc putin….

de Tiberiu Vanca la 20 mai 2013 - 08:43

Noi, cei pe care viaţa ne-a aruncat, „ca şi cu praştia” dincolo de spaţiul în care ne avem rădăcinile parentale şi cele natale, trăim stări de mare emoţie atunci când fie vedem oamenii locului de origine fie luăm act de evenimente ce privesc locurile dragi. În ce mă priveşte îmi trăiesc nostalgiile careiene în oraşul cu nume de arbore, şi mă bucur că am o concitadină careiană, care desface, în piaţă, pentru public „miere”, drept care ori de câte ori mă încearcă căldura nostalgică a Careiului acced în piaţă şi schimb câteva zâmbete, ca între careieni cu conviva mea de pe plaiul cu pământ întins, pentru că trebuie să mărturisesc, cel de aici este puţin zbârcit.

de Tiberiu Vanca la 20 mai 2013 - 09:01

Un clic nefericit mi-a întrerupt discursul, şi cum calculatorul nu s-a lăsat înduplecat pentru cuvenita continuare , mărturisesc aici că am fost fericit să-i revăd în iconografia articolului pe Daniela, pe Ilie, şi pe cei al căror nume merită să fie cunoscut, respectiv pe „oamenii care fac”. Felicitări pentru ei; Felicitări pentru Carei;

Lasati un comentariu