Zile fierbinţi pentru pompieri.Un incendiu la Moftin şi 2 in judeţ

• publicat la: 12 mai 2013
Zile fierbinţi pentru pompieri.Un incendiu la Moftin şi 2 in judeţ

In ziua de 11.05.2013, la ora 23.32, Garda de Intervenţie Turţ a intervenit cu o autospecială si o ambulanta,  sub comanda  Plt. maj. Jofi Vasile, în localitatea Turulung, DC 7, pentru accident rutier produs la un autoturism VW Passat, cu numărul de înmatriculare CT.76.WST, fiind condus de S. V. de 30 de ani.

 Forţele Gărzii de Intervenţie Turţ  au ajuns la locul incendiului la ora 23.48 şi au constatat că in urma coliziunii dintre autoturism si un animal, S.V de 30 de ani a ramas incarcerat in autoturism.  S-a actionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru descarcerarea persoanei care din pacate era decedata. Interventia s-a incheiat la ora  01.00.

 In ziua de 11.05.2013 la ora 17.45, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu 2 autospeciale sub comanda Plt. adj. şef Silaghi Marcel, în localitatea Micula str. Libertatii nr. 155, unde pompierii au fost anuntati că a izbucnit un incendiu la o anexa gospodareasca, aparţinând de B.I

 Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei  la ora 18.00 şi au constatat că ardea acoperisul anexei pe o suprafata de aprox. 40 mp cu pericol de propagare la casa de locuit. La interventie a participat si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenţă al comunei Micula condus de seful serviciului.

 Incendiul a fost lichidat la ora 18.50.Au ars : Elemente de constructie din acoperis, aprox. 200 kg plante furajere, unelte agricole. Cauza incendiului a fost  flacara produsa de jocul copiilor cu focul.

Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit in valoare de aproximativ 100.000 lei. Pagubele produse de incendiu se ridică la suma de aproxiamtiv 8.000 lei.

In ziua de 12.05.2013 la ora 01.02, Sectia de Pompieri Carei a intervenit cu 2 autospeciale sub comanda Plt. adj. Şef  Meghisan Florin, în localitatea Moftinu Mic str. Principala nr. 325, unde pompierii au fost anuntati că a izbucnit un incendiu la o casa de locuit, aparţinând de M.I

  Forţele Sectiei de Pompieri Carei au ajuns la locul intervenţiei  la ora 01.12 şi au constatat că ardea interiorul unei camere pe o suprafata de aprox. 15 mp cu pericol de propagare la intreaga casa de locuit. La interventie a participat si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenţă al comunei Moftin condus de viceprimarul comunei.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.24. Au ars  materiale textile si mase plastice din interiorul camerei.

 Cauza incendiului  a fost scurtcircuit electric produs de un cablu defect sau neizolat corespunzător. Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit in valoare de aproximativ 90.000 lei.

  Pagubele produse de incendiu se ridică la suma de aproxiamtiv 4.000 lei.

Lasati un comentariu