Careianul Cătălin Screment este Vicecampion naţional la aruncarea suliţei

• publicat la: 16 iunie 2015
Careianul Cătălin Screment este Vicecampion naţional la aruncarea suliţei

O nouă performanţă  remarcabilă pentru şcoala careiană de atletism. Cătălin Screment, elevul antrenorului Florin Turcu, a devenit vicecampion naţional la aruncarea suliţei.

În perioada 13-14 iunie 2015, a avut loc la Bucureşti Campionatul Naţional de atletism juniori 2, competiţie desfăşurată pe stadionul „Iolanda Balaş Soter”.

CSS LTC Carei a participat la această  competiţie cu  2 sportivi pregătiţi de antrenorii Florin Turcu şi Ioan Mărneanu, şi anume Cătălin Screment  care a concurat la proba de aruncare a suliţei, respectiv Teodora Racolţa, la proba de aruncare a discului.

Cel mai bine clasat dintre elevii careieni a fost elevul antrenorului Florin Turcu, Cătălin Screment, care a obţinut titlul de vicecampion la aruncarea suliţei cu un rezultat de 54,70 m, la categoria juniori 2. Menţionăm că atletul Cătălin Screment a progresat faţă de anul trecut, când a obţinut locul III şi sperăm ca anul viitor să devină campion.

Acelaşi antrenor  îşi mai adaugă un rezultat deosebit, prin Teodora Racolţa, categoria juniori 2, care reuşeşte clasarea pe un frumos loc 8, cu o aruncare de 24, 95 m la proba de aruncare a discului.

La sfârşitul săptămânii, atleţii careieni antrenaţi de Florin Turcu şi Ioan Mărneanu vor participa la Campionatul Naţional de copii 3,2,1 de la Bucureşti, competiţie rezervată celor mai mici dintre practicanţii acestui sport.

comentarii

de Pavel la 24 iunie 2015 - 07:21

Felicitari Catalin, felicitari Turcu!

de Horia Mărieș la 24 iunie 2015 - 08:17

Ca de o obicei. fostul mare campion, actualul profesor si antrenor Florin Turcu scoate campioni pe bandă rulantă la suliță.
Felicitări antrenorului și la „mai mare” Cătălin Screment!

Lasati un comentariu