Biciclistă accidentată la Carei

• publicat la: 3 septembrie 2015
Biciclistă accidentată la Carei

Ieri,  02 septembrie a.c., în jurul orei 19,45, la intersecția străzilor Vasile Lucaciu cu P-ța Cloșca din Carei, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Conducătorul auto L. ZOLTAN, de 52 ani, din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca VW Bora pe str. Vasile Lucaciu, la intersecția cu P-ța Cloșca, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat o femeie în vârstă de 48 ani, care circula regulamentar cu bicicleta pe drumul prioritar.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistei care a fost transportată la Spitalul municipal Carei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l, si i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă.

Ieri, a fost depistat în trafic, de către polițiștii ardudeni, T. Adrian de 34 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 19 A pe raza localității orașul Ardud, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 25.07.2015.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 2 din Cod Penal.

Lasati un comentariu