Descinderi în Carei

• publicat la: 27 noiembrie 2015
Descinderi în Carei

 

În data de 26.11.2015, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I. şi D.O.S. Oradea, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Carei şi în localitatea Ghenci, fiind puse în executare cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare, 2 mandate de aducere. Au fost ridicate mai multe înscrisuri şi cantitatea de 10.200 fire de ţigări. Faţă de 2 suspecţi s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile .

La data de 26.11.2015, orele 07.45 polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei au desfășurat o acțiune pe linia combaterii faptelor la regimul infactiunilor prevăzute de codul fiscal. Astfel, a fost depistat în trafic, pe DC 50, pe raza comunei Căuaș P. VASILE, din  Cămârzana, care conducea un autoturism Dacia Logan în interiorul căruia s-a descoperit cantitatea de 207 (două sute șapte) litri cu miros de alcool, despre care, acesta a declarat că este pălincă, producție proprie,  în valoare de 4.100 lei și pe care urma să o valorifice pe raza localității Ady Endre. Cantitatea de de alcool a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză se efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produdelor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

În  data de 26.11.2015, în jurul orelor  17,43 pe DN 19 in localitatea Moftinul Mic, județul Satu Mare, P. Sabina, de 24 ani, din Domănești, conducând autoturismul marca VW. Golf, a accidentat ușor o minoră de 10 ani, din Bercu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei   alcoolemii.

Polițiștii Biroului Rutier Carei l-au identificat in trafic,  în localitatea Moftinul Mic pe N. IOAN, de 52 de ani, din Satu Mare, care conducea autoturismul marca Seat iar pe fondul neatentiei a pierdut controlul asupra directiei de mers intrând în coliziune cu un autoturism care era parcat în afara părtii carosabile. In urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Cond auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,69 Mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la la Spitalul mun. Carei unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului “ fapta prevazuta de art. 336 alin. 1 din Codul penal.

Lasati un comentariu