S.O.S domnilor primari! Conducte de apă crăpate în timpul altor lucrări

• publicat la: 13 noiembrie 2015
S.O.S domnilor primari! Conducte de apă crăpate în timpul altor lucrări

Vineri,6 noiembrie 2015, lucrările efectuate pentru introducerea cablurilor electrice  au dus la fisurarea conductei de apă  menajeră, adică apa uzată, ce iese dintr-unul  din blocurile din piaţa 1 Mai. Faptul ne-a fost semnalat de cititorii vigilenţi.

Conducta  fisurată a fost învelită de unul dintre muncitori în manşon  de plastic şi apoi acoperită cu pământ, ulterior cu beton  iar  acest lucru se poate vedea din imaginile prezentate.

Avaria a fost sesizată de locuitorii cartierului, iar la faţa locului s-a deplasat Vasile Fogel de la Apaserv şi muncitorii de la apă canal. Se  lucrează pentru a se remedia situaţia.

Cei care urmăresc derularea lucrărilor şi calitatea lor  sunt tot cetăţenii oraşului, acei contribuabili oneşti ce contribuie la bugetul local pentru ca din acesta să fie cheltuite apoi de către primărie  sume uriase pentru Mese servite sau flori la şcoli şi grădiniţe sau piese de schimb  dar si salarii uriase, uneori de 10.624 lei sau de 6700 sau de 7700 lei.

Careienii de rând, cei ce sunt nevoiţi să facă naveta pentru un loc de muncă, îşi găsesc timp şi pentru supraveghrea lucrărilor de canalizare sau de introducere cabluri electrice! Nu şi gospodarii plătiţi ai oraşului.

redacţia

comentarii

de wili la 13 noiembrie 2015 - 21:35

si ăsta va avea soarta careianului codruţel că aşa pate cine se adună cu datornicu oraşului

Lasati un comentariu