Strada Mioriţei din municipiul Carei, domnule primar

• publicat la: 26 februarie 2016
Strada Mioriţei din municipiul Carei, domnule primar

Buletin de Carei continuă seria prezentărilor  străzilor municipiului Carei după 2 mandate consecutive ale tandemului Kovacs-Keizer.

Avem în continuare 23 de străzi de pământ, mult mai multe pietruite iar  pe cele asfaltate şoferii ştiu cel mai bine cum se circulă . Service-urile auto abia pot face faţă solicitărilor. În singurul sat de aparţine de UAT Carei, Ianculeşti, tandemul Kovacs-Keizer nu a făcut vreo investiţie în cei 8 ani decând se află la conducerea oraşului.  Satul Ianculeşti este cuprins în evidenţele Serviciului de Taxe şi impozite Carei ca făcând parte din prima zonă de impozitare deşi nu are străzile asfaltate, nu are transport în comun asigurat, nu are apă curentă  sau canalizare, nu are niciun spaţiu pentru întruniri culturale şi nici capelă mortuară.

Pe Strada Mioriţei  din mun.Carei se intră direct de pe bdul 25 Octombrie , o arteră principală tranzitată de toţi cei care se îndreaptă în direcţia Oradea sau  Satu Mare .

Coincidenţă sau nu, dar abia după 8 ani, în prag de alegeri electorale, tandemul Kovacs-Keizer  descoperă realităţile  infrastructurii rutiere careiene şi vin cu promisiuni de asfaltare dar abia după accesarea unui credit bancar.

Toţi Banii colectaţi din taxe şi impozite locale  se folosesc la capitolul bunuri şi servicii şi  salarii personal  aparat propriu al primarului  unde media lunară salarială depăşeşte  echivalentul a 970 de euro.

În aceste condiţii, investiţiile se pot face doar din credite. Managementul aplicat este similar celui de la foastele firme falimentare ale primarului Kovacs pentru care are datorii la bugetul de stat şi reţinere pe salariul de primar. …Astfel, careienii sunt nevoiţi să aibă în dotare cizme de cauciuc  şi fonduri de rezervă pentru reparaţii autovehicule.

redacţia

Lasati un comentariu