CSM Victoria Carei – FC Zalău: 0-2

• publicat la: 15 martie 2016
CSM Victoria Carei – FC Zalău: 0-2

Astăzi, pe stadionul Victoria din mun.Carei , echipa gazdă CSM Victoria Carei a primit replica echipei de Liga a 3-a FC Zalău într-un interesant meci de pregătire pentru ambele echipe.

Jocul s-a desfăşurat pe o vreme nu tocmai prielnică dar pe un gazon impecabil pentru această perioadă a anului.

A fost un meci de o bună factură din punct de vedere tehnico-tactic,  cu un bun angajament fizic din partea ambelor combatante.

Partida a început în dominarea echipei  CSM Victoria Carei care în primele zece minute a irosit trei ocazii clare de a deschide scorul prin Nyilvan,Tilinger şi Ovidiu Ardelean.Cu o bună construcţie a jocului,  bazată pe o posesie progresivă spre poarta adversă, tinerii jucători careieni s-au aflat în cea mai mare parte a primei reprize la timona jocului.

Astfel s-au mai ratat situatii foarte bune prin Ritli, bara din opt metri  dupa o fază fixă şi Marius Puşcaş printr-un şut de la distanţă şi din nou Ovidiu Ardelean după un şut din interiorul careului după o frumoasă combinatie cu Petz.

Pe parcursul primei reprise, zălăuanii au apărut sporadic la poarta Victoriei, având un şut de la distanţă în minutul 25, minge care a şters bara transversală  şi încă două –trei actiuni care nu au pus în pericol poarta apărată de Borlan.

Deschiderea scorului a survenit în minutul  40 cand după o neatenţie  a fundasului  lateral Cura, un jucător al echipei din Zalău reuşeşte să centreze în faţa portii de unde alt echipier al formatiei FC Zalău îndeplineste o simplă formalitate.

A doua repriză are o desfăşurare asemănătoare primei părti,  cu echipa Careiului etalând un fotbal avântat,plin de dorinţă şi ambitie cu faze frumoase si  din păcate cu ratări pe măsură.

Aici am putea trece ratările lui Horn în două rânduri ,Ritli si Ardelean Ovidiu .Totusi  şi echipa Zalăului reuşeşte să echilibreze putin jocul reusind să mai marcheze încă o dată după o greşeală individuală de pozitionare a lui Griszhaber.După acest al doilea gol,  echipa careiană are 4-5 minute de cădere pe fondul încasării celui de al doilea gol, ceea ce permite echipei din Zalău să obţină un 11 m apărat excelent de Raul Borlan.

Una peste alta lăudabilă prestatia tinerilor jucători careieni, remarcată chiar de staful celor de la Fc Zalău, echipa care face parte din al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

Evolutia echipei CSM Victoria Carei a fost una consistentă pe tot parcursul jocului si doar lipsa de experienţă în momentele cheie ale jocului ne-a privat de un rezultat pozitiv.

CSM Victoria Carei  a început meciul în formula: Borlan,Cura,Griszhaber,Pozsonyi,Puscas,Vancea, Tilinger,Petz,Ritli,Nyilvan si Ovidiu Ardelean;au mai intrat pe parcursul jocului Alex Malinetescu,Horn,Obis,Costin,Varga si Cristian Ardelean,antrenor Răzvan Nintaş.

comentarii

de Cristian la 16 martie 2016 - 07:27

Incet da sigur ! Va spuneam eu ca se poate chiar si in fotbal ,doar daca se vrea!Pentru un meci amical pe o vreme naspa si cu o echipa precum Armatura Zalau – meritati sustineresi incurajare !

de micro la 16 martie 2016 - 08:08

mai ales ca se si pompeaza banii la greu

de Nicolae la 16 martie 2016 - 09:36

Da tu Micro stii cumva ca se poate face ceva pe gratis ? Vinde pontu,daca tu stii ca se poate altfel.Se pompeaza cred exact cat a aprobat Consiliul Local,dar si din sponsorizari.Trebuie sa sufli si tu in muci ,sa ai satisfactia aia de rautate,ca altfel nu ai fi intreg,ar lipsi o bucata din tine – mintea- vezi sa nu ti-o pierzi de tot din cauza rautatii !

de Consiliatu si Opinatu ...??? la 17 martie 2016 - 07:34

Da,propusu pe lista consilierilor judeteni,angajat la Primarie sa posteze poze pe facebuciuc si celalat innopunat de ce nu scriu in veci nimic despre CSM VICTORIA ????Doar Buletin de Carei scrie,BDC.ne informeaza cu de toate,ceilalti doar cu ce vor ei.

Lasati un comentariu