Miss buda Carei

• publicat la: 12 mai 2016
Miss buda Carei

Pentru a nu fi acuzaţi de plagiat, menţionăm de la  bun început  că ideea  lansării unui serial concurs Miss buda aparţine nimeni altului decât unui purtător de opinii otrăvite  lansate în prag de campanie pentru a acoperi haosul care domneşte în primăria Carei.

Pentru că el nu are curajul de a posta  clişee  reale din Careiul anului 2016 , altul decât cel ce ni se bagă pe ochi de presa aservită a primarului, Careiul din jurul străzii 1 Decembrie 1918, vă vom prezenta periodic imagini cu toalete sau bude cum le numeşte  individul liber profesionist.

Va rămâne la latitudinea dvs, a cititorilor să desemnaţi care dintre cele prezentate este demnă de a fi  denumită Miss buda Carei.

Începem cu buda din curtea stadionului Victoria Carei din municipiul Carei  care are de 8 ani un viceprimar fost fotbalist.

 

Cine doreşte să participe la acest concurs  cu imagini de astfel de relicve şi din alte locuri publice, le poate trimite pe adresa redacţiei.

Buletin de Carei  prezintă  de 11 ani de zile modul în care administraţia locală UDMR cheltuie banul public. Diferenţa dintre  prezentare şi atac  se găseşte în DEX, pentru cine ştie să caute înainte de a lansa  afirmaţii penibile.  De ce să consideri atac o simplă prezentare de fapte reale care sunt susţinute de imagini sau documente, după caz.

Buletin de Carei

comentarii

de ivan la 13 mai 2016 - 09:52

Locuri potrivite pentru redactia BULETIN DE CAREI !!!

de careian la 13 mai 2016 - 10:57

draga ivan pai nu keizer ludovic este fotbalistul care a jucat la victoria carei si a tinut sa ajunga viceprimar? ai uitat ca el a fost cu ideea sa scoata comerciantii de haine vechi in plina strada in fata liceului teoretic ca sa a vazut el in locurile vizitate prin america? nu e in strare sa faca un veceu la stadionul victoria si nici sa respecte munca lui marneanu si turcu profesori care scot campioni pe banda rulanta! rusine domnule lajos! aceasta buda e cartea voastra de vizita dupa 8 ani ca viceprimar!

de CENTRU la 13 mai 2016 - 11:37

Ce tot vreti,centrul careiului e super fain,trotuare bune ..etc,da din pacate nu se prea vede nimic din cauza cimitirului de masini.Ce conteaza buzile sau alte strazi unde urmeaza marea asfaltare fara canalizare (ia verificati toate strazile supuse marii asfaltari sa vedeti daca la toate sau facut canalizarea,ca mai sunt strazi cu probleme,stiu cei de la APASERV ) !Ascundem gunoiul dupa usa ! Poate ca nici cei de la Directia de Sanatate Publica a Judetului Satu Mare -nu au vazut buzile orasului,ca sunt mai multe !!!!

Lasati un comentariu