Părinți careieni cu spirit civic. Bravo lor!

• publicat la: 18 octombrie 2016
Părinți careieni cu spirit civic. Bravo lor!

Părinții elevilor de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei se  revoltă față de situația în care se află copii lor care trebuie să ajungă la orele  de la Sala de sport. Aceștia au trimis imagini  redacției Buletin de Carei  de pe drumul pe care îl parcurg copiii lor  spre activitățile școlare  de educație fizică.

Așa arată curtea pe care elevii trebuie să o  traverseze pentru a ajunge la ora de sport!

O  curte plină de noroaie când plouă iar în rest plină de deșeuri de la decopertările din oraș ale drumurilor în lucru. Terenul în cauză se află pe domeniul public al UAT Municipiul Carei și nu există nici o autorizație legală de depozitare  moloz. Poliția Locală din subordinea primăriei Carei nu vede  grămezile de moloz ce depășesc 1,5m.

Buletin de Carei a semnalat această situație încă de la primele deversări de moloz în chiar ziua în care aici avea loc un turneu internațional de handbal, Memorialul Mircea Dohan, dar primăria era ocupată cu campania electorală și cu denigrarea persoanelor care doreau  să contribuie la readucerea zonei în circuitul firesc al lucrărilor de calitate.

Refuzul primăriei Carei  de a colabora cu persoanele care doresc binele orașului fără a se înfrupta din banul public  confirmă intențiile acesteia.

Cei care suferă de această dată sunt elevii  nevoiți să înoate în noroaie pentru a ajunge la ora de sport, părinții  care  trebuie să le asigure un echipament rezistent la astfel de traversări pe timp de ploaie și evident conducerea liceului care se vede obligată să aloce fonduri sporite pentru întreținerea sălii de sport la parametrii optimi.

De  Ziua Curățeniei voluntari careieni au tras un semnal de alarmă despre situația de la Sala de sport dar indolența autorităților ce ar trebui să ia măsuri e și surdă și mută.

http://www.buletindecarei.ro/2016/09/lets-do-it-romania-carei.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu