Rabla de Carei vs.Rabla de Satu Mare

• publicat la: 18 iunie 2017
Rabla de Carei vs.Rabla de Satu Mare

Buletin de Carei vă supune atenţiei în cele ce urmează modul în care acţionează în interesul oraşului pe care îl conduc doi primari de la UDMR. Unul  este primar în Satu Mare iar celălalt la Carei. Două oraşe cu statut de municipiu conduse de doi preşedinţi ai filialelor locale ale UDMR .

Primăria municipiului Satu Mare, prin Poliția Locală, a somat încă de la începutul anului persoanele care şi-au abandonat maşinile pe domeniul public. Având în vedere că cetățenii somați nu au pus în aplicare regelementările în vigoare, prin dispziția primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, s-a decis ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public.
Astfel, în perioada 12-14 iunie, polițiștii locali împreună cu angajații Administrației Domeniului Public Satu Mare au organizat o acțiune prin care șase autovehiculele au fost inventariate, expertizate și ridicate, fiind transportate și depozitate într-o locație special amenajată în acest sens.

În perioada următoare, conform prevederilor legale, aceste autovehicule urmează a fi valorificate prin vânzare sau vor fi predate unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora se menţionează pe site ul oficial al Primăriei Satu Mare.

Primăria municipiului Carei nu a somat pe nimeni pentru a elibera spaţiul public de maşinile rablă pentru că nu este preocupată de acest aspect din viaţa oraşului.  Aflat la  36 de km distanţă, municipiul Carei condus de colegii de la UDMR ai primarului Kereskényi, primarul Kovacs şi vicele Keizer,  arată deplorabil  dacă ieşi de pe strada principală numită strada 1 Decembrie 1918.

Oraşul Carei e plin de tot felul de maşini abandonate. Nu există stradă chiar unde să nu fie  maşini abandonate. De pe strada Viilor şi până pe strada Nicolae Iorga colecţia de rable  e de invidiat. Nimeni din administraţia Kovacs-Keizer nu este interesat de acest aspect.

Poate un mic imbold din partea Buletin de Carei va aduce şi la Carei  atmosfera de lucru din primăria Satu Mare chiar dacă pentru început în privinţa ..maşinilor abandonate pe spaţiul public. E drept că una dintre ele, cea din cartierul Mihai Viteazu II ,  a fost ridicată după ce am semnalat că este locuinţă pentru o familie dar a fost nevoie de 2 intervenţii.

Şi dacă tot discutăm de spaţiul public, atragem atenţia Primăriei ca să nu mai permită nici firmelor de casă  să depoziteze mormanele de moloz în  jurul sălii de sport cu tribune sau prin locuri dosnice din cartiere.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu