Asociaţia Werdnig Hoffman contestă refuzul Primăriei Carei şi câştigă

• publicat la: 7 august 2017
Asociaţia Werdnig Hoffman contestă refuzul Primăriei Carei şi câştigă

Asociatia Werdnig Hoffman a depus în prima sesiune un proiect pe domeniul cultură-sport cu nr. de înreg. 7442/29.05.2017  prin care solicita fonduri pentru desfăşurarea în bune condiţii a tradiţionalei tabere de creaţie  pentru tineri cu dizabilităţi.  An de an locaţia este  clădirea Consiliului Judeţean de  la  Bobald.

Din motive necunoscute  careienilor,  comisia de selecţie şi evaluare din Primăria Carei  a mutat acest proiect în domeniul social şi în consecinţă nu a mai fost analizat de către comisia  de specialitate. Ca urmare a acestei anomalii,  asociaţia Werdnig Hoffman  a depus o contestatie cu nr. de înreg. 9910/14.07.2017 care  avea termen de rezolvare de 5 zile.

Comisia de analiză a contestaţiilor a admis cererea Asociaţiei  amintite şi astfel Proiectul Tabără de Creaţie la Bobald va fi sprijinit cu suma de 10.000 lei datorită faptului că întruneşte toate condiţiile de eligibilitate prevăzute în Ghidul  pentru derularea programului municipal de finanţare nerambursabilă  din bugetul local.

Toţi consilierii prezenţi la şedinţa din data de 7 august 2017 au votat pentru acordarea acestui ajutor tinerilor careieni cu dizabilităţi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu