De 6 zile fără curent electric. De ani de zile fără sursă de apă la locuinţe sociale ale Primăriei Carei

• publicat la: 12 iulie 2018
De 6 zile fără curent electric. De ani de zile fără sursă de apă la locuinţe sociale ale Primăriei Carei

Joi, 12 iulie 2018. La Carei, la locuinţele sociale ale Primăriei Carei de pe strada  Independenţei nr.45 curentul electric  este întrerupt de vineri 6 iulie 2018. 11 familii cu numeroşi copii au rămas deconectaţi de la  curent electric  după ce în urmă cu mai mulţi ani au rămas şi fără sursă de apă.

Aceste sunt condiţiile pe care le oferă Primăria Carei unor chiriaşi din locuinţele sale sociale.

Motivul  invocat de Primărie este neplata curentului electric. Cum a plătit până acum curentul electric Primăria Carei? În ce bază? Pentru niciun chiriaş de la adresa menţionată NU EXISTĂ montat  contor  pentru curent electric. Chiriaşii au solicitat de ani de zile montarea de contoare pentru a plăti corect energia electrică consumată şi nu cea  revendicată de spaţiul locativ din primărie, fără forme legale!

800 de lei pentru consum lunar de curent electric….la locuinţe  fără sursă de apă, fără hidrofor sau centrale termice…cine poate crede că există astfel de consum pentru o familie care foloseşte o cameră închiriată de la Primăria Carei?

Cum se poate trimite somaţie pentru plata curentului electric  consumat  în urmă cu ani de zile …?

De ce nu a montat locatorul Primăria Carei contoare la locuinţele sale sociale?

De ce pentru o Primărie din judeţ  este permisă încălcarea legii ? De ce Electrica SA  a tolerat alimentarea cu curent electric a locuinţelor sociale prin tot felul de fire trase de la un cablu ce iese din pământ în dreptul unui perete al locuinţelor Primăriei Carei?

De ce tolerează astfel de situaţii periculoase pentru siguranţa cetăţeanului Spaţiul Locativ din Primăria Carei, agenţii de la Poliţia Locală şi Municipală care au efectuat vizite la adresa respectivă sau ale persoane venite să ia cunoştinţă despre  marasmul de pe strada Independenţei nr.45?

Ale cui interese se ascund după aceşti locatari?

Cum se pot justifica LEGAL astfel de sume restante la plata curentului electric?

Priviţi soldul…O Primărie din România face  ,,afaceri,,  cu curent? Adică ai sold de 10 mii lei sau 12 mii lei  şi tu nu reacţionezi ani de zile? În cât timp au fost acumulate astfel de datorii?

La ora actuală 11 familii cu mai mulţi copii  stau de 6 zile fără curent electric, fără sursă de apă potabilă!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu